ahojte,
zaujimal by ma vas nazor, co si o tom mysliet. s priatelkou sme uz niekolko rokov spolu. zacali sme spavat po roku chodenia. bolo to take vselijake, nebolo to casto, lebo sme boli aj studenti (priatelka este je) a nebol priestor. ale ked bol, tak priatelka niekedy nemala vobec chut. cely tyzden sa nevidime, sme cez vikend spolu a ona nema chut. brala isty cas aj antiku, co bola tiez pricina, ale po vysadeni sa nic nezmenilo. ja som moc v sexe nevydrzal, rychlo som bol, tak som to pripisoval tomu. toto leto sme spolu stravili v USA, cely cas sme boli spolu, aj pracovali. a tam ten sex neuverite, bol aj 4-6x tyzdenne!!! (ludia praveze pripisuju znizenie libida v dosledku toho, ze su stale spolu). toto som nikdy za tie roky nezazil. 4x bolo tak za mesiac. priatelka sa v USA citila aj viac sebavedomejsie, isto po nej hodili ocko aj nejaki ini chlapi. Ale aby to zapricinilo, ze mala taku chut? Ja som jej to aj hovoril, ze ci je to akoze normalne, ze mozno sa jej paci nejaky chalan, citi sa sebavedomejsie a potom sa vysanti na mne. Ona mi niekedy oponovala tym, ze ci ja nemam vacsiu chut na sex, ked mne nejaka baba povie, ze som pekny atd. Som jej povedal, ze nie nemam, ze ja mam normalne chut na nu, aj keby mi to nikto nepovedal.
Neviem ci si mam teda mysliet, ze priatelke sa takto zvysi sebavedomie vonkajsimi vplyvmi, co sposobi, ze ja mam casty sex. Podla mna to nie je uplne v poriadku. Napr. teraz byvame spolu len cez vikendy, a mame to ako kedy. Napr. vieme, ze to nebudeme mat spolu najblizsie 2 tyzdne, tak nejak sa priatelka aj tak do toho nehrnie.
Priatelka a jej chut na sex ovplyvnena sebavedomim
Som zena. A napadla ma este varianta, ze mozno sa u nej chut vytvara prave tym,ze ste spolu castejsie a ked ste spolu menej,tak to u nej slabne. Mozno to vyznieva zvlastne,ale pocula som aj taky nazor. Skus sa s nou porozpravat,ci by to nemohlo byt tym.
Tak jej to povedz normalnym tonom. Zlato, prosim ta, porozpravajme sa. Nemilujeme sa prilis casto a chcel by som uprimne vediet ako to vnimas ty. Ak sa ti nieco nahodou nepaci, nehanbi sa a povedz mi to alebo ak sa hanbis, napis. Napravime to a urobime vsetko, aby si si to co najviac uzila. Si krasna zena, tuzim po tebe a lubim ta a obcas ma mrzi,ze nase milovanie je iba obcas.
ked ja to vravim vzdy tak s vycitkami. a ja to beriem ako zabavu, clovek sa uvolni s milovanou osobou.
Vas problem je ten, ze beriete sex ako potrebu a nie zabavu.
Ste spolu 7 rokov a ani sa neviete o tom porozpravat, to je co za vztah? Jej to proste nic nedava, ak berie lieky, o to horsie.
Aby som ti nekrivdil, momentalne, ani ja sa neviem s nou porozpravat, maximalne 5 minut, potom uz sme v kope.
Ty sam pises, ze sa pyta, na koho myslis, to znamena ze vas sex resp. suloz trva maximalne 30 minut, a este sa ku tomu ani nerozpravate, ani nic dalsie.
Ty nemas hubu aby si sa s nou porozpraval? Co mas 5 rokov?
cez vikend som spal u priatelky a som myslel, ze nieco bude. ale naschval som nic nezacinal, tvaril sa ze pozeram telku alebo ze som unaveny. a priatelka nic nenaznacila ani nezacala. rano sa tak po mne valala, len tak, a hovorim jej, ze to mala robit vcera vecer. a ona mi nato odpovedala, ze ved som chcel spat, ze som nic nenaznacil, tak si myslela, ze nic nechcem. hm tak ja mam naznacovat...
Tak jej povedz ako nám tu, že ťa to trápi, nech sa ti zdôverí.Nech povie, kde je problém a skúste ho vyriešiť.
to sa ma len raz vtedy spytala, ze ci som si niekedy niekoho ineho predstavoval pri sexe. som nechapal, preco sa ma to spytala. keby si niekedy niekoho ineho predstavi, tak nech si to necha pre seba, podobne keby aj ja si niekedy inu predstavim, tak jej to nebudem vesat na nos. ale bolo to take divne, ked sa to spytala. nie hned po sexe, ale predtym sme mali sex. a bolo mi to divne aj z toho hladiska, ze tam sme ten sex mavali, ako som spomenul uz, 4-6x tyzdenne. teraz? raz za tyzden ked mozme, alebo ani raz za tyzden, i ked mozme. za posledne 3 tyzdne ani rukou, ani oral, teraz ma mesiaciky, takze zas nic. :/
Mala častejšie podobné otázky?
Hm, bezdôvodne sa to asi nespýtala. A ona ti povedala, že si niekoho predstavuje alebo ty si predstavuješ? Možno ju to naozaj nebaví a potrebuje myslieť na niekoho iného (možno toho, čo jej zdvihol sebavedomie)