Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co ak odmietne?

Príspevok v téme: co ak odmietne?
surne pls

pozvala som von chalana ktory sa mi paci a myslim ze aj ja jemu ale takmer sa nepozname. ale co mam povedat ak to odmietne? neviem ci ma priatelku nema to tam napisane. ale mozno naozaj nebude moct ist ak teraz nema cas. tak sa chcem dopredu pripravit co povedat keby mal frajerku alebo keby nechcel alebo keby fakt nemohol ist (lenze nezistim ci to je pravda alebo vyhovorka). nech nezniem zufalo alebo prilis sklamane ale nechcem povedat iba ze to je v pohode

do p c

ked si ho uz pozvala ako pises v uvode tak co riesis ci pozvanie odmietne ?
keby chcel tak ta pozve on ale asi nechce. Ja som z tych ktori pozyvaju prvy babu a nie baba ich. A henten je bud srac alebo nema zaujem.

0vecka

to ci to je vyhovorka alebo nie je imho viac menej jedno... ja vecsinou poviem nieco ako: Nj to som nemohol vediet. Popripade mozes povedat: A to vadi? :-P

lolinka

s tym si hlavu nelam, ak by mal priatelku tak sa usmej a povedz, aha to som nevedela, tak nic a dalej sa s nim bav normalne, ak by sa na nieco vyhovoril, tak povedz, ok, tak mozno nabuduce a uvidis, ci sa ti ozve, potom ho uz nikam nepozyvaj a iniciativu nechaj na nom. mala si odvahu ze si ho pozvala a mozes byt na seba hrda, aj keby odmietol, lebo inak by si nikdy nezistila ci by z toho nieco mohlo byt.

surne pls

dufam ze bude suhlasit ale neviem jak odpovedat keby nechcel alebo nemohol ist. ale nieco na to budem musiet odpovedat keby odmietol