pozvala som von chalana ktory sa mi paci a myslim ze aj ja jemu ale takmer sa nepozname. ale co mam povedat ak to odmietne? neviem ci ma priatelku nema to tam napisane. ale mozno naozaj nebude moct ist ak teraz nema cas. tak sa chcem dopredu pripravit co povedat keby mal frajerku alebo keby nechcel alebo keby fakt nemohol ist (lenze nezistim ci to je pravda alebo vyhovorka). nech nezniem zufalo alebo prilis sklamane ale nechcem povedat iba ze to je v pohode
co ak odmietne?
no co ako? Uz sa ozval? A mimochodom, ak to neberies ako rande len ako pozvanie kamosa tak neries ci ma alebo nema frajerku. Ved potom ti to moze byt jedno nie?
este to necital. nie kazdy chodi stale na net
chces povedat ze za tu dobu ti este neodpisal ? o.O
tak to mava malokto ze sa poznaju odmalicka.
a ja som ho nepozyvala do postele iba von.
Sranda, ja som moju nastávajúcu poznal od škôlky, kým sa to začalo... nuž, zrejme sme každý iný...
aha, no tak potom ti moze byt jedno ci ma priatelku alebo nie. len aby ju nezatajil, neuzil si s tebou a .. :D
on sa zaujimal ale ja som mu vtedy nedala prilezitost dalej nieco podniknut. dnes baby normalne volaju chalanov a im to nevadi ani to predsa nemusi hned znamenat rande. ja som ho nepozvala na veceru do luxusnej restiky :-D
ale vsak to je blbé ked ty pozyvas chalana a nie opacne. keby mal zaujem pozve on teba, bude sa o teba snazit a zaujimat. ani by nevedel ze existujes !?
nesla bych do toho na tvojom mieste.
ja som mu nedala prilezitost