Nenavidim sa

Príspevok v téme: Nenavidim sa
mnnchn

Ahojte. Som 17 rocne dievca ktore nie je so sebou spokojne. Som skor taky 'chlapcensky' typ alebo ako to povedat. Milujem hrat video hry, pozerat kriminalky, fantasy a bojove filmy alebo horrory a tak isto danne zanre aj citat. Taktiez velmi rada kreslim a tancujem, je to taky moj maly utek pred realitou.Nemam rada sladku hudbu ale rock a nieco tvrdsie. Mam kratke vlasy, som dost nizka,nemalujem sa a obliekam sa ako chlapec. Neviem ci mam vobec nejake dievcenske oblecenie. Taktiez si viac rozumiem s chalanmi ako s babami, ovela viac. Nenavidim nakupy a podobne veci alebo sa bavit o tom ktory chalan je aky sexy. Ked sa raz za cas stane ze idem s nejakou skupinkou bab von tak vsetky maju opatky,sukne a su namalovane a vsetko a potom pri nich stojim ja nizka jak trpaslik, v teniskach,mikine,rifliach a ruksaku. Citim sa pri nich ako odpad. Jednoducho si pripadam mimo a ina. Ale nedokazem to zmenit, neviem sa pretvarovat. Co mam robit? Naozaj by som chcela byt ako ostatne dievcata...normalna..

Jax

Rozvijaj to, co ta bavi. Chlapi ta budu milovat ked nebudes len sliepka, co ma v hlave ruz a kabelky.
To ze si radsej v muzskom kolektive je normalne, tvrdi to vacsina zien v mojom okoli.
Opakujem, bud taka aka chces byt, nie aka si myslis ze by si mala byt a budes stastna...

michael067

KONEČNE už som si myslel že ani také dievča neexistuje, neboj sa všetko to je dobré nie je na tom nič zlé.
Aj dievča ktoré sa tak oblieka vie vyzerať skvelo, www.supermusic.sk

lolinka

dievca, zacni mat rada samu seba a budu ta mat radi aj ini. daj im najavo, ze si aka si a je ti takto dobre, oni ta potom budu taku akceptovat a nebudu ta riesit. pozri si tuto pesnicku, ta je presne o tebe www.youtube.com

lolinka

v tvojom prispevku nevidim nic, co by naznacovalo, ze nie si normalna. to, ze sa nepodobas na vacsinu rovesnicok neznamena, ze nie si normalna. ja som v tomto dost podobna tebe. teda co sa tyka obliekania a /ne/mejkapu. obliekam sa lezerne, pohodlne dzinsy, tenisky, v zime pohodlne cizmy na nizkom opatku. mam len jednu kabelku, ciernu, aby ladila ku vsetkemu a ked sa mi zacne trhat, kupim si zase podobnu. niekedy sa v obliekani dost dogabem, ze skombinujem nieco co k sebe vobec nejde a potom si cez den poviem, ze to som sa ale dogabala, mohla som sa aspon trocha zladit, ale co uz. obliekanie nie je to, na com mi zalezi. viem zo seba urobit aj manekynku, vymodit sa, dat si vysoke opatky, mejkap a umele vlasy, vtedy byvam stredobodom pozornosti muzov a vnimam na sebe pohlady, aj balenie. ale pravdupovediac, ja som taky typ, ze ja nie som rada stredobodom pozornosti a nemam rada, ked ma kdekto bali, je mi to skor neprijemne. z casu na cas mam taku chvilu, ze mam chut obliect sa pekne, vymodit sa a dat si mejkap, asi aby som nezabudla, ze vlastne som zena, neviem. ale casto sa to nestava. inak mi vyhovuje byt sedou mysou, citim sa tak dobre a som spokojna. tiez mi niektori ludia hovoria, ze preco sa neobliekam pekne a preco si nedam mejkap, napr. jedna kolegyna, ona chodi jak primabalerina a odkedy videla iste moje fotky na fb vie, ze viem aj dobre vyzerat. ale mne je to fuk, ci sa pacim inym, dolezite je, ze ja som spokojna. svoje pohodlne tenisky by som nevymenila za nic. vsetko je len o tom, ako sa ty citis dobre, kasli na to, co ti hovoria ini.

same here

Prechádzam si tým istým už od malička a v podstate sa ma to stále v istých veciach drží aj keď už som od teba o zopár rokov staršia. V tejto otázke vôbec neľutujem toho, že som kto som a nemala by si ani ty.

lombardo1981

To, že nespadáš do tuctového priemeru nejakej puberťáčky, ešte neznamená, že nie si normálna. Možno si omnoho viac normálnejšia ako ony. Myslím tým hodnotami, ktoré preferuješ.
Chápem, že si vo veku, kedy je "povesť" dôležitá a "negatívne" vytŕčanie z davu sa častokrát kruto trestá. Ale môžeš mi veriť, že ak v správny čas otvoríš ústa a budeš hovoriť otvorene a so záujmom o svojich koníčkoch, tak pre normálnych chalanov sa staneš "atraktívnejšou".

pomalydalejzajdes

Si jednoducho zvyknuta ze si chalanskejsi typ, ale tuzis ukazat viac aj svoju zensku stranku, no pripada ti zvlastne alebo hlupe ak si predstavis ze by si to mala aj zrealizovat.. Urcite nezmenis svoje navyky zo dna na den, ale mozes vyskusat pridavat kazdy nejaku zmenu v tomto smere, napr. si skusis dat len uplne jemny mejkap, alebo si len precitas ako sa to vlastne robi, alebo si zo satnika skusis vybrat jedinu vec ktora je zenskejsia a obliect si to v dany den, alebo si nieco take nove kupit, nechat si narast vlasy, dat si prsten, alebo nausnicu, retiazku... proste male kroky a uvidis ako sa ti to bude pacit. Urcite sa do toho nesil, rob to pomaly a len do miery ako to zvladnes bez blbych pocitov.:) A neporovnavaj sa s ostatnymi, si plnohodnotny clovek aj teraz, rob to len pre potechu, ako experiment, objav niecoho noveho, nie aby si sa niekomu vyrovnala.