Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenavidim sa

Príspevok v téme: Nenavidim sa
mnnchn

Ahojte. Som 17 rocne dievca ktore nie je so sebou spokojne. Som skor taky 'chlapcensky' typ alebo ako to povedat. Milujem hrat video hry, pozerat kriminalky, fantasy a bojove filmy alebo horrory a tak isto danne zanre aj citat. Taktiez velmi rada kreslim a tancujem, je to taky moj maly utek pred realitou.Nemam rada sladku hudbu ale rock a nieco tvrdsie. Mam kratke vlasy, som dost nizka,nemalujem sa a obliekam sa ako chlapec. Neviem ci mam vobec nejake dievcenske oblecenie. Taktiez si viac rozumiem s chalanmi ako s babami, ovela viac. Nenavidim nakupy a podobne veci alebo sa bavit o tom ktory chalan je aky sexy. Ked sa raz za cas stane ze idem s nejakou skupinkou bab von tak vsetky maju opatky,sukne a su namalovane a vsetko a potom pri nich stojim ja nizka jak trpaslik, v teniskach,mikine,rifliach a ruksaku. Citim sa pri nich ako odpad. Jednoducho si pripadam mimo a ina. Ale nedokazem to zmenit, neviem sa pretvarovat. Co mam robit? Naozaj by som chcela byt ako ostatne dievcata...normalna..

Mesačný princ

Nechcela by si byť taká!!! Ak by si takou byť chcela, tak takou si. Len neznesieš tie pohľady spoločnosti, predsudky a to, že nemáš toľko pozornosti ako tie vyumelkované princezničky na opätkoch...

A prečo sa na to jednoducho nevys.rieš???

Ja viem, pozornosť človeku chýba ale aj jedinečnosť je niečo čo nemá ktokoľvek a tiež to nie je na zhodenie :)

Ak by si sa nenávidela tak robíš presne to, čo robia ony. Lenže ty sa máš rada, máš sa presne tak rada, ako sa máš mať a ako je to zdravé a si sama sebou.
Never všetkému čo vidíš...vieš čo všetko môže byť za tým, že sa chce niekto začleniť do spoločnosti aj keď...,,na to nemá,,

Aj za najžiarivejším úsmevom sa niekedy ukrýva najviac preplakaných nocí.

Buď sama sebou a jednoducho nechoď do spoločnosti v ktorej sa necítiš dobre. Alebo ak tam ísť chceš, tak sa tej spoločnosti prispôsob a vydrž chvíľku.

Gima

Podla mna si super, zostat sam sebou v dnesnej stailingovej ere je predpoklad vyrovnaneho cloveka. Ja vo scvojom veku si tiež rada pozriem este kreslene rozpravky. Aj v nedokonalosti je krasa, nemusime opakovat po druhych. To podstatne je v cloveku, nie na povrchu (saty, obuv, kamarati) Zi si svoj vlastny sen.

Prezyvka055

A preco s nimi chodis von? Ved hraj nejake onlinovky alebo co mas tam plno chlapov, kamaratov mozno neskor aj frajera.. nepotrebujes k zivotu nejake kamaratky imho.