co mam robit s frajerom, nexce ist do podnajmu

Príspevok v téme: co mam robit s frajerom, nexce ist do podnajmu
alexandra smutna

ahojte baby, mam na Vas prosbu poradte mi, urcite ste niektore viac skusene, mam frajera sme spolu uz tri roky, a uz by som xcela aj byvat v spolocnom byte, frajer byva u rodicov v dome, ja na ubytovni. kedze xcem s nim byt aj po praci cez tzyden kazdy vecer idem za nim do kancelarie a ideme spolu k nemu domov kde byva aj s rodicmi. on by ku mne nikdy neprisiel. videla by som ho tak jedine cez vikendy keby ja nepridem. uz som mu navrhla aj spolocny byt, ze ale on iba v starom meste, tak som mu povedala nex hlada , mne je jedno ze uver zoberiem a spolu budeme splacat. no takto presiel rok, tak som mu navrhla ze podme do podnajmu, ze takto zacina kopec mladyx ludi a nemusime hned brat uver a tak. ze hlavne ze budeme spolu, lebo on skutiocne ma pracovny aj sukromny zivot len s rodicmi, a rada by som aby sme mali svoj svet uz mame na to vek obom je okolo 30 rokov. a je jeho mama je fakt hrozna, som uz nervozna z nej ako sa dp vsetkeho stara, kontorluje a ked to nerobim ako ona je to zle. ja dokonca k nemu nemozem ani ist, nebyvam tam iba prespavam, nemam kluce, takze vzdy musim ist za nim do kancelarie, a cakat dokym on v praci skonci, a pritom konci vecer okolo 20:00 a ja v praci o 15:00 takze ho vzdy cakam u seba alebo u neho, a ked som u nix doma, nemozem ani zamknut a ist prec, co ja viem len tak nieco nakupit a tak, nemam kluce. nie som ta doma, a ked som mu teda navrhla ze podnajom, ze on nexce, lebo to je to iste ako paltit uver a tak , a zase nic. ale ze on do konca zivota nexce byvat s rodicmi len nevie kedy bude mat peniaze na byt. ja by osm rada xcela mat domov, kam ist po praci kam sa clovek moze vratit a prist kedy xce, a hlavne byt s nim konecne sama bez jeho rodicov, mat svoj klud sukromie a pokoj, klasika nie zivot dvox ludi. je dost jeho mama na neho naviazana dokonca ho citovo vydiera, ze ked nebude byvat v dome s nimi ze ten dom predaju, a on ten dom samozrejme nexce predavat ma k nemu citovu vazbu, xapem tomu, ale tak mam obavy ze ci vobec niekedy sa odstahuje a ze ci xce riesit niekedy aj nas zivot, venuje sa len biznisu, kupovanim pozemvko, nakupami s mamou , kedy treba mamu zaniest k lekarovi a podobne, ja si pripadam ako doplnok co navari , uprace, nemame sukromny zivot. aj som mu to povedala a nic. neviem co mam robit, a ci radsej nexat ho a ist dalej svojim zivotom, venujem mu svoj volny cas ktory by som mohla venovat studiom jazykov a vypadnut prec, a niekedy mam pocit ze je to vsetko zbytocne ze ja k nim nepatrim, nepatrim k jeho rodine.

sususu

Alexandra,
preco mas cakat do maja??? Dovtedy sa mozes utrapit alebo stretnut niekoho ineho. Nestracaj cas, ries to teraz. Povedz proste ze to chces ukoncit z toho a z toho dovodu. Dovi dopo...viem ze to nie je vobec lahke ale bud takto nieco ziskas a to ze si uvedomi a zmeni to alebo slobodu a partnera ktory pre Teba bude robit minimalne tolko kolko ty pre neho...je to podla mna jediny sposob ako pozbierat stratenu cebauctu. Podla mna to pre neho bude poriadky otras a uvedomi si. A ak nie tak si najdes naozaj muza ktory sa bude o teba taktiez starat. Takeho predsa chces nie? Zaslusis si iba muza ktoremu budes okolo @@ lietat? Co bude neskor ked budete mat deti??? Na vsetko budes sama.. utrapis sa..to nie je laska... laska je delit sa o radosti aj o starosti ... ;-)

lolinka

uz tu padla dobra odpoved, proste za nim prestan doliezat. ty si vo vztahu evidentne ta, ktora miluje viacej, dokonca ovela viacej. on je zvyknuty, ze kazdy den za nim prides a ze vzdy sedis doma alebo v jeho kancli alebo niekde a cakas, kym si on na teba najde trochu casu. on si ho trochu najde a hned uteka za rodicmi. toto nie je normalny vztah, nehovorim, keby mal starych, nevladnych alebo chorych rodicov, to je ine, ale nie toto. vsak si nemozte ani nic planovat, ist na normalny vylet ci dovolenku, co je toto za zivot. preto uber. cez tyzden ho nechaj tak, nechod za nim do roboty a nechod k jeho rodicom. nevolaj mu, neozyvaj sa prva. cakaj, ci si aj on niekedy spomenie ze mu trebars chybas. najdi si ine zaujmy, chod von s kamoskami, najdi si nove kamosky, pestuj zaluby. a ak si na teba spomenie a zavola ti, nie vzdy si nanho najdi cas, bud trocha nedostupna, povedz mu, ze ten den nemozes lebo mas napr. aerobik. a potom ides s babami na vinko takze ten den nemas cas. uvidis, ci sa chyti a ci mu zacnes aspon trocha chybat. mozno si uvedomi, co v tebe ma, az ked ta zacne pomaly stracat, ked ta uz nebude mat taku istu. a bude skor ochotny nieco pre teba urobit. ale pocitaj aj s moznostou, ze si mu a ostanes uplne ukradnuta a tvoju nepritomnost si ani nevsimne. v tom pripade ale nemas za cim banovat, len by si s nim stracala dalsie roky a aj tak by z toho nic nebolo. cakala si uz dost dlho. ja sa nepriklanam k nazoru, ze dat mu ultimatum - vyber si, rodicia alebo ja. takymto sposobom ako ti pisem mu to ultimatum vlastne das tiez, ale nenapadne, nebude sa citit pod tlakom. ak by ti vycital to, ze na neho nemas cas, spytaj sa ho, kolko casu ma on na teba. a ze ti proste chyba aj normalny zivot, nielen jeho kancel a jeho rodicia. ak to nechce zdielat s tebou on, zdielas to s niekym inym. ak to nepochopi, nemas za cim banovat.

Kýčera

A toto, čo tu popisuješ, to OKAMŽITE prestaň robiť! V žiadnom prípade mu nerob slúžku! Ak by si veci rozmyslel, bude to vyžadovať od Teba aj naďalej! To si už stratila všetku sebaúctu?

alexandra smutna

o dietati nebola rec, nie som na to pripravena a ani ho do toho netlacim nexcem to este ani ja, a ani dokonca svadbu, to tiez vobec nie, len som xcela aby sme spolu byvali nic viac, mali svoj klud a harmoniu

Kýčera

Pozri, ak si vo vzťahu a niečo chceš, musí s tým aj ten druhý súhlasiť. Zatiaľ si to len Ty, kt. chce váš vzťah posunúť ďalej, a to nestačí. Takže vidím tam len tieto možnosti :
1. nechať veci bežať tak, ako doteraz;
2. úplne sa danej situácii podriadiť;
3. stiahnuť sa, netlačiť na pílu a nechať ho nech sa prejaví sám, ale pozor, mohla by si sa premeniť na čakanku;
4.pustiť sa do boja s ním a jeho matkou;
5. čo najrýchlejšie takýto vzťah ukončiť!!!
Si zrelá fyzicky aj psychicky, vieš, čo chceš. Ak Ti začali tikať biologické hodiny a Ty túžiš po dieťati, tak zaraď spiatočku a urýchlene z tohto vzťahu, aj keď Ťa to bude bolieť, vycúvaj. Urob ešte posledný pokus, porozprávaj sa s ním, vylož karty na stôl, povedz ako a čo cítiš, aby sa chlapec vedel zariadiť. Moc tomu však neverím, ovláda ho a manipuluje matka. Tá nesie najväčšiu vinu na tom, aký je, nenechá ho žiť vlastný život, zavesila sa naň, preto tento váš vzťah nezvláda. A nezvládne ani tie budúce. Žiaľ, nie si prvá ani posledná, kt. natrafila na takéhoto nezrelého partnera. Ver, že takej matke nebude po chuti žiadna žena, kt. si jej syn vyberie. Občas sa však pritrafí, že takáto osoba narazí na ešte väčšiu rafiku ako je ona sama a tá jej ukáže, kde je jej miesto. Žiaden majetok ani peniaze nestoja za to, aby Ti niekto zničil Tvoje zdravie, takže ruky preč od nej!

alexandra smutna

dakujem vam za vase rady cenim si to, niekedy treba nezainteresovaneho cloveka, nakolko som mu ponukala ze zoberiem aj uver a ze by sme mohli zacat aj podnajmom a ani jednej moznosti sa nexytil a nemal svoju iniciativu a ma uz 32 rokov takze by uz mal vediet co a ako, a brat ohlad aj na mna, tak som sa rozhodla, ze nic nebudem robit do maja, nexam mu cas nex je iniciativny on sam, ak neprejavi iniciativu a nenavrhne nejake riesenie sam od seba bez toho aby som ho tlacila, tak sa s nim rozidem a pojdem dalej. nemozem cakat cely zivot ze si s niekym budem budovat svoje sukromie, vztah ked nema zaujem. som inteligentna a dobre vyzeram, xlapov sa okolo mna vzdy tocilo a aj toci vela, milujem ho a vybrala som si jeho a venujem mu svoj volny cas, staram sa o neho ako blba,beriem dovolenku ked je xory, beham okolo neho, kazdy den ranajky ma vzdy na stole, veceru, vzdy vsetko spracem, nexam ho hrat sa na pc kazdy vecer ci na nete, neotravujem ho, varim kazdy vikend, upratujem cely dom, ktory max velky, pomaham mu s prerabanim jeho vidieckeho domu, malujem, penetrakujem, upratujem zanedbanu zahradu, vikendy travim viac menej pracou manualnou, ze mu pomaham uplne so vsetkym, na ukor svojho casu, myslim, ze si zasluzim trosku respektu a aby sa snazil pre mna vybudovat domov, nie som typ baby co sa nexa zabezpecit, xcela som aj uver zobrat, proste aby sme do vsetkeho isli spolu, nex sa nenahana len on sam, ale som slepa. koniec, stacilo.

Filip TT

Tento sposob zivota, ako si ho opisala, nie je hodny milovanej zeny. Nezostavaj v tejto pozicii.

Mate uz dost rokov a vas vztah trva dostatocne dlho na to aby mal rozmyslenu otazku, ci s tebou chce zalozit rodinu alebo nie.

Podla mna Ti nepomoze nic ine len ultimatum. Bud mama alebo ty. Pocitaj ale s tym, ze si moze vybrat mamu. V takom pripade si smutok nechaj pre seba a nedoliezaj za nim. Este to nie je stratene. Aj tu na fore su pripady, ze po par dnoch ci tyzdnoch si to partner rozmyslel a vratil sa predebatovat to este raz.

Stankaaaaka

A este nieco ti napisem .....od takeho chlapa ruky prec ci ho milujes ci nie ..... Budes vzdy ta druha pokial bude jeho mater existovat na tomto svete znicis si zivot ....taky chlap nema buducnost ...neznic si s nim zivot vela stastia a pocity lasky na bok pri rozhodovani ....

Stankaaaaka

Moja zlata prezila som nieco podobne matka mu bola prednejsia ako ja vzdy som bola na boku a musela som sa ja prisposobovat jemu ....nikdy ani raz sa on mne neprisposobil...chvalabohu uz spolu niesme ..do teraz sedi pri zadku mame v rodicovskom dome ako maly chlapec.....on sa nezmeni taky ludia sa nemenia to so zapamataj ...keby ta miloval uprimne suhlasil by a dohodli by ste sa na spolocnom byvani .....svokri su najhorsie stvorenia na svete mne jedna znicila zivot a snazi sa mi ukradnut vlastne dieta ....daj si pozor je to harpia