ahojte baby, mam na Vas prosbu poradte mi, urcite ste niektore viac skusene, mam frajera sme spolu uz tri roky, a uz by som xcela aj byvat v spolocnom byte, frajer byva u rodicov v dome, ja na ubytovni. kedze xcem s nim byt aj po praci cez tzyden kazdy vecer idem za nim do kancelarie a ideme spolu k nemu domov kde byva aj s rodicmi. on by ku mne nikdy neprisiel. videla by som ho tak jedine cez vikendy keby ja nepridem. uz som mu navrhla aj spolocny byt, ze ale on iba v starom meste, tak som mu povedala nex hlada , mne je jedno ze uver zoberiem a spolu budeme splacat. no takto presiel rok, tak som mu navrhla ze podme do podnajmu, ze takto zacina kopec mladyx ludi a nemusime hned brat uver a tak. ze hlavne ze budeme spolu, lebo on skutiocne ma pracovny aj sukromny zivot len s rodicmi, a rada by som aby sme mali svoj svet uz mame na to vek obom je okolo 30 rokov. a je jeho mama je fakt hrozna, som uz nervozna z nej ako sa dp vsetkeho stara, kontorluje a ked to nerobim ako ona je to zle. ja dokonca k nemu nemozem ani ist, nebyvam tam iba prespavam, nemam kluce, takze vzdy musim ist za nim do kancelarie, a cakat dokym on v praci skonci, a pritom konci vecer okolo 20:00 a ja v praci o 15:00 takze ho vzdy cakam u seba alebo u neho, a ked som u nix doma, nemozem ani zamknut a ist prec, co ja viem len tak nieco nakupit a tak, nemam kluce. nie som ta doma, a ked som mu teda navrhla ze podnajom, ze on nexce, lebo to je to iste ako paltit uver a tak , a zase nic. ale ze on do konca zivota nexce byvat s rodicmi len nevie kedy bude mat peniaze na byt. ja by osm rada xcela mat domov, kam ist po praci kam sa clovek moze vratit a prist kedy xce, a hlavne byt s nim konecne sama bez jeho rodicov, mat svoj klud sukromie a pokoj, klasika nie zivot dvox ludi. je dost jeho mama na neho naviazana dokonca ho citovo vydiera, ze ked nebude byvat v dome s nimi ze ten dom predaju, a on ten dom samozrejme nexce predavat ma k nemu citovu vazbu, xapem tomu, ale tak mam obavy ze ci vobec niekedy sa odstahuje a ze ci xce riesit niekedy aj nas zivot, venuje sa len biznisu, kupovanim pozemvko, nakupami s mamou , kedy treba mamu zaniest k lekarovi a podobne, ja si pripadam ako doplnok co navari , uprace, nemame sukromny zivot. aj som mu to povedala a nic. neviem co mam robit, a ci radsej nexat ho a ist dalej svojim zivotom, venujem mu svoj volny cas ktory by som mohla venovat studiom jazykov a vypadnut prec, a niekedy mam pocit ze je to vsetko zbytocne ze ja k nim nepatrim, nepatrim k jeho rodine.
co mam robit s frajerom, nexce ist do podnajmu
hej, sprava sa ako 15 rocny , to je pravda, a ked aj ten uver som navrhla a dokonca aj ze ho zoberiem na seba a stale nic, uz ma nebavi cakat a myslim ze dokym nasetrime budem uz stara :) to sa neda.
myslim ze nastal cas aby si prehodnotila vas vztah
myslim ze nastal cas aby si prehodnotila vas vztah
Veď si to presne napísala. Si doplnok. Na matku je viac naviazaný ako na teba, preto je s ňou a nie s tebou. Vieš čo by som spravil ja? Nedoliezal za ním zo dva týždne. Proste by som tam vôbec nešiel, ani do roboty ani k nim. A nech sa chlapec rozhodne, či mu vlastne chýbaš a či s tebou chce byť. Ak hej príde on za tebou a bude chcieť aj spoločné bývanie. Ak nie, choď si svojou cestou. V 30tich už by ste mali mať v hlavách upratané a nesprávať sa ako v 15tich.
Držím palce.
Ist v starom meste do podnajmu nema vyznam. Vezmite si uver a kupte si byt v starom meste a bude pokoj. Keby si mala cakat kym nan nasetrite, budes mat 50 alebo viac rokov. Do neprerobeneho by som nesiel, nevyde to lacnejsie.
Nech si vyberie, bud ty, alebo jeho rodicia.