Chcela by som vediet, ze preco ludia tak velmi tuzia po potomstve? Ked vidim matky s detmi, ine nerobia, len im vravia- sem pod, nerobto to, ani to nerob, povedala som ti sem pod, tu si sadni, potichu bud a pod. Aj dnes som bola na urade a pani cakala s malym synom, ktory mal vela energie, a behal, buchal do vsetkeho rukami, vydaval rozne zvuky, jeho mama ho v kuse napominala, ale maly ju vobec nepocuval. Na tej zene bolo vidno ako je z toho zufala, vzdychala si potichu, aj na ruky ho vzala, aby zlobu nerobil, vtedy zase vsetko naokolo sa snazil chytat, a nahlas somral a pod., tak ho pustila dole, a zase lietal, trhal, buchal...Ked som to videla napadlo ma ci je vobec stastim mat deti. Od roznych znamych pocuvam, ako v noci nespia, nemozu ist nikam, lebo nemaju kam dat dieta, male cely den beha, musia pozor davat, su unaveni a pod...A tak ma napadlo, keby tu napisali rodicia ci je ozaj tak tazke vychovavat dieta?
Preco ludia chcu deti, a potom nariekaju?
lebo ludia si neuvedomuju ze s detmi su aj starosti a nie len radosti
Kto chce mať deti, niečo mu v tom bráni (zdravie, financie, bývanie) a buď to odkladá, alebo má smolu. Kto nechce, stane sa nehoda a už ich má a nepomôže si. To druhé menované je to, čo stretávame.
ano, je stastim mat deti. a funguje to tak celu vecnost, odkedy je svet svetom, takze niecom na tom asi bude...
Lebo vela ludi nevie zvazit nasledky svojho konania ani pri beznych veciach nie pri potomstvo. Vacsina ludi na svete je hlupych takto preto to tak v priemere vychadza ako hovoris.