Chcela by som vediet, ze preco ludia tak velmi tuzia po potomstve? Ked vidim matky s detmi, ine nerobia, len im vravia- sem pod, nerobto to, ani to nerob, povedala som ti sem pod, tu si sadni, potichu bud a pod. Aj dnes som bola na urade a pani cakala s malym synom, ktory mal vela energie, a behal, buchal do vsetkeho rukami, vydaval rozne zvuky, jeho mama ho v kuse napominala, ale maly ju vobec nepocuval. Na tej zene bolo vidno ako je z toho zufala, vzdychala si potichu, aj na ruky ho vzala, aby zlobu nerobil, vtedy zase vsetko naokolo sa snazil chytat, a nahlas somral a pod., tak ho pustila dole, a zase lietal, trhal, buchal...Ked som to videla napadlo ma ci je vobec stastim mat deti. Od roznych znamych pocuvam, ako v noci nespia, nemozu ist nikam, lebo nemaju kam dat dieta, male cely den beha, musia pozor davat, su unaveni a pod...A tak ma napadlo, keby tu napisali rodicia ci je ozaj tak tazke vychovavat dieta?
Preco ludia chcu deti, a potom nariekaju?
co by to bolo za dieta keby nevyvadzalo a nevymyslalo? :)
Mamakamiii ako vies? :) Zabudla som, ze niektore matky su strasne vztahovacne a precitlivele, hned si vsetko beru na seba, ale maju nesmierny dar vediet vsetko a kazdom, o ktorom nevedia nic.
deti sú obrovská radosť, šťastie, ale aj obrovská starosť :) každopádne tá radosť, šťastie vynahradí všetky prebdené noci a starosti
kto to nezažil nepochopí
rodičom je ozaj veľmi náročné byť, hlavne keď deti sú drobnučké, energické a hyperaktívne
To uz su ake stupidne temy toto...ty sa cudujes malemu dietatu ze sa na urade nudi??Boze, vsak mna to tam nebavi a som dospela...Ci ty ked si bola decko, tak si vydrzala sediet napriklad u lekara pol dna bez pohnutia?Tak potom klobuk dolu...
Neviem ze by nejaka mama nariekala ze ma dieta...Kazda je rada ze ho ma...a ze sa stazuje ze sa nevyspi?Lepsie sa nevyspat pre dieta ako v 30ke vymetat diskoteky, ozierat sa ako prasa a rano vstavat s opicou...co je trend vacsiny dnesnych 30tnikov...
Zalozim temu: "Preco ludia chlascu ked potom nariekaju ze im je zle?"
v tomto state ak nemas zazemie , peniaze + normalnu rodinu a partnera neodporucam mat deti
a vobec v dnesnej dobe to ma tazke clovek sam, nie este sa starat o dieta...
a ked uz ho mas tak je to kurva tazke, hlavne ak nemas tu rodinu, partnera a vobec nikoho, ked to dieta si zacne robit co chce a manipulovat matkou a podobne. kto nema deti to nepochopi, to je jasne
*nechapem
necham zmysel tejto temy
povedala slobodna a bezdetna... najprv si skuste vychovat aspon 3 deti a potom kritizujte rodicov
Ano, mne to tiez lezie na nervy. Mam pocit, ze niektori ludia maju deti, len aby sa mali na co furt stazovat. Akoby inych, ktori ich nemaju, za to vinili, ci co. Nik im predsa nekazal ich mat.
Dalsia vec, ze niektori rodicia sa spravaju k svojim detom, ako k malym dementom, potlacaju ich energiu a osobnost. Nerozumeju im a nezvladaju ich. Snazia sa mat nad nimi moc, prevahu, ovladat ich silou. To nie je cesta, opak je spravna volba.
Dieta je normalna bytost, ako kazdy clovek, no a co, ze je to mala bytost? Len preto nie je menejcenna a ani hlupa.
ako absolutne nechapem zmysel tohto prispevku,som sa dobre zasmiala :D Ako comu sa divis?To,ze male dieta je neposedne ,ze kazdu chvilu mu treba dohovarat a vysvetlovat co ma alebo nema robit,vsak to je uplne normalne,Kazdy taky bol a kazdy musel byt nejako vychovavany,,A to,ze je to aj narocne tak to je tiez uplne normalne.Neviem co ako chces pocut...Sama som mama a to ze rodicovstvo znamena aj starosti a unavu to je predsa samozrejme.Aj skolu ked studujes tak su dni kedy si unavena a mas kopu starosti a vzdychas,Vsetko co za nieco stoji ,stoji za namahu a starost.Tak to proste v zivote byva.A preco chcu mat ludia deti???NO tak je to prirodzeny pud,ze sa tuzime rozmnozovat a zit zivot pre niekoho...Nevidim na tom nic nepochopitelne,skorej nechapem preco sa nad tym zamyslas zrovna z takehoto negativneho uhla pohladu.