Ahojte :-)
Takze, co vas potesi ked dostanete od rodiny,priatelky,manzelky???
Hladam inspiracie co kupit priatelovi s kt nezijem este, len zopar mesiacov sme spolu :-) chcem nieco originalne.
Dakujem vam, a prosim len normalne odpovede.
Muzi, otazka na vas - Co by vas potesilo dostat na Vianoce?
Trochu dost si odporujes.
Za prve vobec nepises co ma rad, viem ti dat sto tipov pre sto ludi ale nie len tak strielat do tmy.
Za druhe pises ze nie je na materialne veci, ale aj tak chces nieco materialne.
Za tretie pises ze je romantik a nebyvate spolu a ze vies co by ti odpovedal keby sa ho spytas co chce (tipujem ze "nic, len teba") - no i tak mu neches kupit wellness lebo je to otrepane...
Zeny...
Ja si tiez kupim vsetko co chcem a kedy chcem. Co si nemozem kupit je moja priatelka, takze by som chcel byt s noutravit s nou cas, vylet, lyzovanie, vecera pri svieckach, milovanie do rana, cokolvek ... len s nou.
ja nahodou suhlasim s tym ze vsetko co chlap chce si moze kupit sam.
s tym legom co tu niekto pisal .. to si si nevedel za polroka to kupit?
My s priatelkou si kupime nejaku dovolenku spolocne. Nic nam take hmotne netreba. Respektive keby trebalo tak si to kupime predsa.
Ja dostávam každý rok pod stromček ponožky. Ešte sa mi nestalo od mojich 15 rokov, aby som dostal niečo iné, napr. sveter alebo rifle. To už by som chcel veľa.
Aj taká ponožka sa človeku zíde. Posledne som ňou nasadzoval výfuk na babette, ktorý mi stále odpadával.
Ja som tiež skromný a ďakujem aj za ponožky:-))) Ponožky sú proste TOP:-)))
Je velmi skromny clovek, potesi ho vsetko to viem. Pytat sa co chce je preto zbytocne-odpoved poznam no
To je super, ked mas nejaku vec kt velmi chces a nakoniec ti ho kupi partnerka :-) ja mam s tymto velmi velky problem..Ten moj ma vsetko v podstate, vie si vsetko kupit sam tak mam uz s toho paniku co mu kupit ! Musim poznamenat, ze jak on tak aj ja sme toho nazoru ze vianoce niesu o darcekoch, ale o harmonii pokoji laske o tom ze ludia kt sa maju radi su spolu a ze naj su veci kt si nekupis. Ale tak ci tak, darcek kazdeho potesi. Priatel je skor romanticky typ cloveka a toto ze vsetko co ma rad, co ho bavi atd ako hudba,varenie tak vsetko ma v podstate. Nebyvame spolu zatial, preto nic co je spolocne s varenim a vecmi do domacnosti kupovat nebudem.Do zahradky veci,nozik urcite nie.
Peniaze
Mňa by potešilo iba byť s partnerkou, že by som s ňou v ten deň mohol byť, nič hmotné by mi netrebalo, len spoločne možno si spraviť pekný deň, niekam si sadnúť a podobne.
Ja už od leta spievam o tom, že si kúpim lego... výsledok? Kúpi mi ho moja nastavajúca na vianoce. Happy som jak kojenec... mám 22 no a čo... sú veci, z ktorých nevyrastiem, každý muž má také veci. Pre mňa je to lego a pyrotechnika na silvestra.
Odporúčam tiež kúpiť lampion šťastia a pustiť ho na silvestra. To je pre mňa jedna z najkrajších vecí. Každý muž má tiež rád nožíky (teda neviem ako je na tom dnešný svet, ale mňa nožik stále poteší), najmä nejaký fajný veľký žabiklač z kvalitnej ocele. Alebo šrubovák, spájkovačka, multimeter, zverák; pre tých, čo majú radi záhradky tak môžeš motyku, budeš originálna a myslím, že praktický dar vždy poteší. ;)
A tie trápne reči o sexe od 16 ročných pubertiakov s malými penismi si nevšímaj... ;)
Ci sa ti to paci alebo nie, jedina dobra vec ktoru moze muz dostat od svojej priatelky je taka, ktora nejak suvisi so sexom a ktora ho spravi este lepsim ako minule. Vsetko ostatne co muz potrebuje si jednoducho kupi sam v obchode ked to bude potrebovat.
Tazko poradit, mna napriklad potesi len ten darcek, ktory vyuzijem a potrebujem (bezne veci, ale nie handry, kozmetika to si kupim aj sam :D).. takze nieco co nema a chcel by.. Originalne? Porozmyslam.. alebo sa opytam kolegyn v robote xD