Ahojte :-)
Takze, co vas potesi ked dostanete od rodiny,priatelky,manzelky???
Hladam inspiracie co kupit priatelovi s kt nezijem este, len zopar mesiacov sme spolu :-) chcem nieco originalne.
Dakujem vam, a prosim len normalne odpovede.
Muzi, otazka na vas - Co by vas potesilo dostat na Vianoce?
Neviem :) zeby nieco umelecke kde dvaja tancuju? Nemala si vtedy nieco zvlastne na sebe, nejaky privesok, nausnice co by sa na ten vecer vztahovali? Ja si napriklad pamatam celkom presne co mala moja manzelka na sebe ked som ju prvy krat videl....
Filip, to by bol super napad :-) hmm no lenze sme sa zoznamili tak,ze moje kamaratky a kamaratkin priatel zobral kamaratov. Isli sme posediet, potom diskoteka (mame inac 30 obaja, len pre info) takze co mu mam kupit discogulu? :-D no a dalsie stretnutia boli kava,kino,vylety. Nenapada ma nic
Zuzi ked su to vase prve Vianoce tak mu daj nieco, co pripomina vase zoznamenie sa - aby nezabudol a aby mu to vzdy pripominalo. Nieco, co vystihuje to miesto, tu prilezitost, co ste si vtedy povedali....
Cau sestricka Adria. Som zvedavy, co odpovies Jax-ovi ;)
Velmi dobre viem aj po tych par mesiacov co ma rad,zaluby konicky a aj si pamatam co vela krat medzi recou spomenul. Ze napr vyslo teraz nove CD interpreta. Jasne ze to som kupila. Nemusite ma urazat hned a osocovat, dala som normalnu otazku, co by potesilo ostatnych od priatelky.
A kazdopadne som vdacna za kazdy komentar.
Uz nejake veci som zohnala co sice je materialne ale potesi ho to urcite. Napr som zohnala knihu oblubeneho interpreta (zboznuje hudbu) sice po anglicky pisanu,lebo nebola prelozena ale rad cita.Nedavno mi povedal ze prenho bude najvatsi darcek to, ze budeme na vianoce spolu. Darceky su vedlajsie.
ty musis vediet co by ho mohlo potesit nie my
adr1a - pobavila si, vďaka :-) Voľnú sestru nemáš? ;-)
Zuza. Si normalna?! Kvoli tebe a podobnym sliepkam nas mnohi muzi hadzu do 1 vreca.
1. Ked uz pytas rady ako retardovana (sorry. Ale ty mas frajera niekolko mesiacov a nic o nom nevies?! Ake ma zaujmy zaluby konicky, co sa mu paci a co uz nie, co mu vie urobit radost a co zas dojat, co mu vie vycarit usmev na perach a z coho zas prevrati oci hore bielkami, aky ma vkus, co sa mu paci, ake ma tuzby sny predstavy?? Co ta vlastne zaujima ak nie on? Ak niekoho milujem tak sa ho snazim spoznat. Zistit co najviac o nom. Zaujimam sa onho. Nemyslim teraz ziadnu stihacku. Ale predsa poznat co ho bavi naplna uspokojuje, co ma rad, co sa mu paci ai, ako som uz hore vyssie pisala). Sto ludi sto chuti..
2. Ked uz su tak mili ze ti tu muzi vobec radia, aspon sa podakuj. Neber vsetko ako samozrejmost. A za tvoje blbe komentare - to je uz otrepane, a hento niee, a chcem mu nieco hmotne, to je blbost ai - sorry, kopnut ta za to do riti. Bud cus alebo sa podakuj. Sama vies H vymysliet a potom rady napady nazory inych tu degradujes??
Tak mňa by potešilo skôr niečo originálne ale nie zážitok alebo niečo drahé či nejaká vychytávka. Ale niečo urobené vlastnoručne s venovaním alebo nejakú takú drobnosť či bozk napríklad. Ale taký iný ,,Vianočný,, Mne by to stačilo. Pretože tie bežné bozky chutia inak ako tie výnimočné :)
myslim ze uz by si o nom mala nieco vediet a z toho vychadzaj... zas u mna stale priatelka dava take klasiky ako ponozky kozemtika atd. len hned prve vianoce ma brutal prekvapila vedela o mne ze sa bojim vsetkych takych malych vaci a bakterii a vselicoho mozneho proste blee hlavne hmyz a tak mi dala takeho plysaka hej viem ze to znie detinsky ale ten plysak bol jak nvm kolko krat zvacseny kliest s tym ze sa mam prestat bat :D a tak mi stale dava dajaku inu haved aby som nebol taky bojko ze to moze byt aj mile
co chcem povedat zamysli sa nad tym co ti hovoril a co ma rad a isto daco najdes popripade sa spytaj kamaratov