Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmena postoja

Príspevok v téme: Zmena postoja
Lubo85

Ahojte, v praci sa mi paci jedna kolegyna. Pozval som ju teda von. Ona mi na to odpovedala, ze jej som sympaticky, ma ma rada, a ze som super kamarat a kolega, ale ze z jej strany to hranice kamaratstva neprekracuje a urcite ani nikdy neprekroci...a teda ani nema a ani nebude mat zaujem o nic viac. Ze v podstate nie som jej typ, a ze clovek citi a vie ci s niekym chce nieco mat alebo nie z urcitych dovodov.
Jasne sa vyjadrila, tak som uz o nic viac nepokusal. Prebehlo par tyzdnov a ja mam taky pocit akokeby zmenila nazor. Citim, ze ma o mna zaujem. Co by mohlo sposobit takyto obrat v jej nazore/ pocitoch na mna? Co si o tom myslite?

kafe

toto je klasika. Povedala by som, hodil si háčik a ryba sa chytí aj sama, nepotrebuješ sa nejak veľmi snažiť :D Kľudne sa mohlo stať, že potom, čo sa tak jasne vyjadrila, si ťa len začala trochu viac všímať a zmenila názor. Nikoho nemá a že si jej sympatický ti povedala. Len ťa jednoducho odmietla, lebo VTEDY to tak cítila, že určite nie. ALE teraz už nie je vtedy :) a v nej sa mohlo niečo pohnúť. Mohla si povedať: a prečo nie do šľaka! Kto sa vyzná trochu v ľudskej psychike, vie že nezáujem je veľmi dobrá baliaca taktika i na chlapov i na ženy. Proste to človeka dráždi. A po tom, ako si sa ty prejavil, to bolo to najlepšie, čo si mohol urobiť - nemá záujem, tak ju nechám tak. Ale v nej ten červík hlodal a možno aj vyhlodal nejaké pochybnosti, že: čo keby to s tým týpkom bolo fajn? Lenže, keby si nič nepodnikol a nedal najavo záujem, ten červík by v nej nikdy nehlodal sám od seba. Takže tvoja akcia vyvolala aj u nej nejakú reakciu. Tak držím palce, aby to tak aj naozaj bolo, nie že si to len nahováraš :)
.
Ja by som ju NEpozývala znovu na kávu. Aj podľa mňa je na ťahu kočka a nejak by ti mala dať na javo záujem.

ivobrick

To zavisi na tom, ako ste sa poznali.
Ty si mohol byt v krci a s fleku ju pozvat von.. debilna situacia pre oboch. A ked ta odpinkala a po par tyzdnoch spoznala.. pacis sa jej.
Tazko povedat.. skus napisat co presne robi..
To ze ju nemozes ponahanat neni pravda..

Lubo85

@pistek - no ved prave, jasne sa vyjadrila, preto ma teraz trocha prekvapuje tato zmena. Na druhej strane je mozne, ze si to naozaj len namyslam. Niekedy neviem citat signaly, ktore zena vysiela, to pripustam. Mam v tom v hlave gulas. Neviem, ci to skusit este raz, a pozvat ju niekam, alebo je naozaj teraz inicitativa na jej strane a mala by ona jasne dat najavo, ako to mysli. Trocha sa bojim, ze ak si to namyslam, tak ma zas odpalkuje...

pistek

Ja skor suhlasim so slobodnou. Lebo keby si jej bol sympaticky (pritahoval si ju) ako muz a vedela by si predstavit mat s tebou..spolu nieco viac..tak by sa vtedy tak jednoznacne vecne jasne "tvrdo surovo" nevyjadrovala. Nechala by si "manevrovaci" priestor. Ale ona sa vtedy vyjadrila jasne zretelne a nedala ti ani najmensiu nadej..
Skor je to teraz len tvoj dojem pocit...alebo sa nieco "dozvedela", prip.jej nieco nevyslo ako chcela a mozno si len jej nahradny "zalozny" plan. Mozne je vselico. Skor si drz odstup, kolegionalny vztah. Vyzera byt priama takze nemal by byt pre nu problem ti povedat, dat jasne najavo ak by si to rozmyslela. Jedno odmietnutie od nej tebe stacilo. Ona je na tahu ak to chce zmenit..

Kýčera

To, že si ju rešpektoval, nenarúšal jej súkromný priestor, bol si trpezlivý,... Poskytol si jej čas, dal to, čo chcela. Môže byť, že práve toto ju nakoplo, aby svoj názor na Teba zmenila. Veď ju pozvi znova a spýtaj sa, len ona Ti dá jasnú odpoveď.

Slobodna

Pokial sa vyjdrila takto jasne a surovo ta odmietla, tak jej postoj nemoze zmenit nic. Cize su len 2 moznosti a to, ze je to skutocne, len tvoj pocit a zbozne prianie, alebo ... Existuje taky typ zien, ktore si potrebuju nieco dokazovat, ak o toho, koho odmietli, ma zaujem ina. Nesla by som do toho na tvojom mieste. Ad 1 ta jasne odmietla a Ad 2 po case by ta aj tak odkopla.