Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmena postoja

Príspevok v téme: Zmena postoja
Lubo85

Ahojte, v praci sa mi paci jedna kolegyna. Pozval som ju teda von. Ona mi na to odpovedala, ze jej som sympaticky, ma ma rada, a ze som super kamarat a kolega, ale ze z jej strany to hranice kamaratstva neprekracuje a urcite ani nikdy neprekroci...a teda ani nema a ani nebude mat zaujem o nic viac. Ze v podstate nie som jej typ, a ze clovek citi a vie ci s niekym chce nieco mat alebo nie z urcitych dovodov.
Jasne sa vyjadrila, tak som uz o nic viac nepokusal. Prebehlo par tyzdnov a ja mam taky pocit akokeby zmenila nazor. Citim, ze ma o mna zaujem. Co by mohlo sposobit takyto obrat v jej nazore/ pocitoch na mna? Co si o tom myslite?

Slobodna

Ono je velmi pekne, ked sa muz nevzdava a nenecha sa odradit, vie, ze chce danu slecnu a nikoho ineho a Nie pre neho nie je akceptovatelna odpoved. Ale iba v tom pripade, ked ma aj druha strana uprimny zaujem, len su tu iste prekazky, ktore treba prekonat, aby bolo vsetko, ako ma byt.

V tomto pripade to, ale neplati. Vyjadrila jasne NIE, no hlavne jasne NIKDY!!! Viac sa nemame o com bavit.

princess jadeit

no, ale napr. ja chlapovi s kludom poviem, ze nie je moj typ, aj ked sa mi paci, ale z ineho dovodu s nim nechcem riesit. takze stale nevies, co presne vtedy si myslela, ked ta odmietla. ale ak by to bolo naozaj tak, ze ju fyzicky nepritahujes, nepritahoval si ju vtedy, tak teraz sa to pochybujem ze zmenilo. ale je mozne, ze to myslela inak, ze v podstate sa jej ako chlap pacis, alebo ako ta spoznavala viac, zistila ze su jej mnohe tvoje vlastnosti sympaticke, tak nejak aj po fyzickej stranke ta viac zacala vnimat.

adr1a

Kycera. To "shit" tam patri. Je to druh testovania.

A teraz mna co sa tykalo. Nie. Nie som jasnovidka. Ale z jej odpovede co napisal dotycny muz (Paci sa mi, pozval som ju teda von. A Ona mi na to odpovedala = ze jej som sympaticky, ma ma rada, a ze som super kamarat a kolega, ale ze z jej strany to hranice kamaratstva neprekracuje a urcite ani nikdy neprekroci...a teda ani nema a ani nebude mat zaujem o nic viac. Ze v podstate nie som jej typ, a ze clovek citi a vie ci s niekym chce nieco mat alebo nie z urcitych dovodov).
Toto nie je obycajna odpoved ked niekto vola niekoho len tak von. To by bola potom v tom pripade ta dotycna zenska riadne domyslava! - keby na obycajne pozvanie von dala jemu takuto odpoved, zdovodnenie a videdukovala z pozvania von ze sa mu paci a chce s nou byt ako muz - frajer a nie ako kolega - kamarat. Ved z jej odpovede aj slepy vidi (chod si kycera tie okuliare fakt kupit!) ze toto je odmietnutie muza ako partnera frajera a nie ako znameho ci kolegu. Naco by mu toto vsetko zdovodnovala vysvetlovala?! Na kavu alebo pozvanie von poviem ze nejdem, nemam cas ai. No NIE - ZE ONA VIE CI CHCE S NIEKYM NIECO MAT, ZE Z JEJ STRANY TO HRANICE KAMARATSTVA NEPREKRACUJE A NIKDY NEPREKROCI, ZE NIE JE JEJ TYP, NEMA ZAJEM a ine BLA BLA.

Kýčera

-Anonymouss, áno, mohla ho aj testovať, ale bez toho "shit".
-Adr1a, si snáď jasnovidka, bola si osobne pri ich rozhovore, keď tvrdíš, že jej povedal, čo cíti? Asi budem musieť zajtra navštíviť očného, lebo ja tam nič také nevidím! Názor môžeme mať rôzny, na jeho vyjadrenie použiť rôzne slová. Ty tomu hovoríš pchanie sa...a ja SPÝTAJ SA! Sú veci, kt. sú výslovene mužskou záležitosťou, tam radím aj iniciatívu vo vzťahoch. Ak by sa mal ten môj riadiť Tvojou radou, pričom x-krát odo mňa počul NIE, tak by sme neboli spolu a tak dlho.

adr1a

Kycera. Ten chalan sa nebal a pozval ju. Povedal jej co citi. Ona mu povedala jasne NIE! Dokedy sa jej ma pchat do riti?! Ty by si doliezala stale niekam kde ta nechcu?

Kýčera

Lubo 85, nemáš 18, tak na čo čakáš? Ak chceš vedieť ako sa veci majú, naberieš odvahu a POZVEŠ ju na tú kávu! Čoho sa bojíš? Slovíčka NIE? Už si to počul a počuješ ešte veľakrát...a máš rýchlo problém vyriešený. Môžeš prenechať iniciatívu kolegyni, čakať,... Môže sa však stať, že ona sa k tomuto kroku neodhodlá, neosloví Ťa a Ty premárniš šancu, nedozvieš sa, čo chceš vedieť. V ostatnom súhlasím s Kafe, ale nech si idem oči vyočiť, neviem tam nájsť ani len štipku hrubosti, surovosti, drsnosti,...

lolinka

no napis hlavne ako si prisiel na to ze zmenila postoj, nech vieme, ci si namyslas alebo nie. v kazdom pripade ju uz znova nikam nepozyvaj, ak by aj zmenia postoj, je na rade ona. preco by si sa mal zase snazit a mozno aj strapnovat ak ta tak hrubo odmietla

asdfghjnm

mne sa stalo to iste, odmietala som chlapa , no potom som sa do neho nenormalne zamilovala , neviem preco, ale odmietala som ho stale aj ked som ho strasne chcela, az si nasiel inu :/