Darček pre otca

Príspevok v téme: Darček pre otca
14_aKK

Chcela by som poradiť alý darček dať na Vianoce otcovi. Mám 17 a otec 40. Ale vnútri sa cíti tak na 20 :D nečíta knihy, nepije, nefajčí a nemá ani nejaké záľuby lebo väčšinu času je v práci tak je pre mňa dosť zložité vybrať mu darček kedže ani nie je nejak na materiálne veci lebo keď niečo chce tak si to kúpi.. Poradíte mi? Ďakujem za slušné odpovede. :)

Emma3

Podla mna je pekný darček nejaky pobyt alebo wellness :) Napríkad, my sme boli tu www.hotelzochovachata.sk a vyzeralo to tam veľmi pekne a wellness bol úžasný :)

emazara

My sme otcovi kúpili kvalitný nož IVO Premier, môžem len odpoprofikuchar.sk, je super ostrý, je to portugalská výroba a stále ostrý. VIeš ho kúpiť tu:

lucynka89

Na stránke profikuchar.sk majú perfektné kvalitné nože, podľa mňa sa im každý praktický otec poteší. Skús pozrieť, možno ta oslovia.

Ivona1

Skús pozrieť výbornú stránku www.profikuchar.sk, majú perfektné nože, sú dlho ostré, mám ich dlhšie a vôbec so ich nemusela zatiaľ brúsiť. Podľa mňa praktického muža potešia.

zdenika

Ak ti môžem poradiť, tak by som mu radšej ten len balónom. To je tiež krásny zážitok, treba len vybrať správny deň aby bolo pekné počasie a výhľad a je to zážitok na celý život. Absolvovala som to, tak viem o čom hovorím ;)

diia

rozhodujeme sa momentalne medzi dvomi zazitkami a to medzi letom balonom alebo tandemovym zoskokom :) mamca ta sa obava toho tandemoveho zoskoku, no my by sme mu prave to radi kupili :D este cez vikend o tom pokecame a potom uz budeme musiet kupit.