Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoškola skúšky - stres

Príspevok v téme: Autoškola skúšky - stres
|AnonyM|

Takže tento týždeň štvrtok budem mať skúšky v autoškole, no nejak si neverím, že to zvládnem na prvý krát. Testy nebudú problém, ale bojím sa hlavne kužeľov a jazdy.

Stresy som mal pred každou jazdou v autoškole, nie žeby som mal strach zo šoférovania, sem tam si zajazdím aj u nás po dedine. Mám ale strach z inštruktora, kedže aj pre malé chyby začne pomne nadávať a ponižovať ma a potom sa neviem sústrediť na cestu a nasledujú ďalšie chyby. Som introvert takže umňa je umenie už aj to, že som sa na tu autoškolu vôbec prihlásil, nieto žeby som ešte išiel meniť inštruktora alebo niečo podobné. Čakajú ma ešte 2 jazdy no vôbec sa neteším už teraz stresujem :/ . Ja len dúfam, že sa mi to podarí a budem už mať konečne pokoj s celou autoškolou. Aké skúsenosti ste mali s autoškolou vy?

Slíížo

Gratulujem :) hovoril som ti je to uplne v pohode... Maya... A ty saničoho neboj a nestresuj lebo vystresovany vodič je najhorší vodič... Každý, ktorý máme vodičák si tým musel preisť :)

Mayaaaa24

Nestrašte s tými vodičákmi, tento alebo budúci rok si chcem aj ja urobiť, ale keď čítam tie príspevky tak vážne zvažujem, či sa na to mám dať. Ak sa takto inštruktori správajú, tak po prvej jazde skončím :/

Mam56

Keď má mať niekto vodičák, tak nech spraví, please, PSYCHOTESTY, nie križovatky.

Open your eyes.

Púšťate debilov za volant, ale že totálnych.

Nie, už sa nebudem rozčuľovať. To fucked nemá zmysel.

Zajtra ma rovno odstreľte. Nejaký dôvod si už len nájdete...

Mam56

Pozrite sa, stále vám nadávam, už ma to fucked nebaví. Už sa mi fakt nechce ani nadávať, ani klamať. Mám to všetko u riti.

Ja len toľko:

-išiel som dnes na bicykli, po hlavnej, mal som trochu vypité (dajte mi pokutu, na vine som bol of course ja).

z vedľajšej cesty do mňa nabúrala vodička auta.

Ste už fakt takí de.ili, či sa len na to hráte???

::: červená znamená zastaviť.

::: zelená znamená, že môžete ísť, ale treba si dávať pozor na koko.ov od vedľa, ktorí spravili vodičák neviem ako, ale s.ať na to.

::: viete, len tak apropo, čo znamenajú farby na semafóre???

Či ani to nie??? Mein Gott, to kde žijem??? Are you crazy???????

Fucked ďakujem, dnes ste ma takmer zabili.

Ako vraví klassik: fuck you all, this is the last song of the evening.

Zabite ma. Už tu nechcem ani žiť.

Hlavne, že mňa ste chytali ako ko.ota, ale skutočných ko.otov sa vám neporadilo chytiť. Hlavne, že sú to slušní ľudia.

Je mi na grc...

Hau, dohovoril som.

Slíížo

Nepozeraj nato z tejto stránky. Ber to skôr s tej a hovor si že aký ľudia už ten vodičský spravili. Nemysli nato že nespravíš. A ešte rada. Ak vás ide robiť skúšky viacero naraz, tak sa hlás medzi prvými či na cvičisko alebo na jazdu... Mne to hovorili viacerý aby som šiel prvý. Cvičisko som mal uplne prvy a na jazdu som šiel druhý. Poviem ti že ten pocit keď som to už mal všetko za sebou a užival som si pocit jak majú druhý stresy ze jak dopadnú je na nezaplatenie... Ale to som ja rozhodni sa ako chceš. Toť vše.

Slíížo

Nepozeraj nato z tejto stránky. Ber to skôr s tej a hovor si že aký ľudia už ten vodičský spravili. Nemysli nato že nespravíš. A ešte rada. Ak vás ide robiť skúšky viacero naraz, tak sa hlás medzi prvými či na cvičisko alebo na jazdu... Mne to hovorili viacerý aby som šiel prvý. Cvičisko som mal uplne prvy a na jazdu som šiel druhý. Poviem ti že ten pocit keď som to už mal všetko za sebou a užival som si pocit jak majú druhý stresy ze jak dopadnú je na nezaplatenie... Ale to som ja rozhodni sa ako chceš. Toť vše.