Autoškola skúšky - stres

Príspevok v téme: Autoškola skúšky - stres
|AnonyM|

Takže tento týždeň štvrtok budem mať skúšky v autoškole, no nejak si neverím, že to zvládnem na prvý krát. Testy nebudú problém, ale bojím sa hlavne kužeľov a jazdy.

Stresy som mal pred každou jazdou v autoškole, nie žeby som mal strach zo šoférovania, sem tam si zajazdím aj u nás po dedine. Mám ale strach z inštruktora, kedže aj pre malé chyby začne pomne nadávať a ponižovať ma a potom sa neviem sústrediť na cestu a nasledujú ďalšie chyby. Som introvert takže umňa je umenie už aj to, že som sa na tu autoškolu vôbec prihlásil, nieto žeby som ešte išiel meniť inštruktora alebo niečo podobné. Čakajú ma ešte 2 jazdy no vôbec sa neteším už teraz stresujem :/ . Ja len dúfam, že sa mi to podarí a budem už mať konečne pokoj s celou autoškolou. Aké skúsenosti ste mali s autoškolou vy?

|AnonyM|

Ďakujem za povzbudenie :-). Mam strach možno aj preto že dvaja moji známi nespravili skúšky ani na 3 krát.

Slíížo

Zdravím.

Autoškola bola pre mňa pohoda. Na prvú jazdu som sa bál dlho. Nikdy predtým v aute. Nevedel som čo sa bude diať. Od prvej jazdy ktorá bola celkom fajn až nato že mi to asi 3krát zdochlo som sa už na každú ďalšiu jazdu tešil. Inštruktorka bola strašne v pohode. Prvú jazdu som mal z intruktorom, ktorý mi tiež do všetkého kecal a ponižoval ma. Od polovice jazdy som ho už skoro ani nepočúval a nevnímal. 2 týždne dozadu som mal skúšky...

Tiež som si neveril a stresoval som. Ráno som vyfajčil celú krabičku cigariet. Testy som spravil na plný počet (55). Cvičisko úplne v pohode, normálka jak aj na jazde. Ani som nevedel, že tam ten policajt stojí. No a na jazdu som sa nebál vôbec. Nemyslel som na to že ten policajt zamnou sedí. Proste normálne jak na jazde. Iba som počúval kam mám ísť.

A to, keď máš ešte 2 jazdy máš fajn. Pýtaj sa na cvičisko ak si si neni istý a povypytuj sa na čo najlepšie prejdenie cvičiska ..Proste to, na čo si si neni istý. Stresoval som ešte viac jak ty ale potom som si povedal že som vlastne nemal prečo stresovať. Uplne v pohode sa to dá zvládnuť. Napíš potom jak si dopadol.