Ahojte,mam 18 rokov , zijem v dome ktoreho sme prvy majitelia, kedysi bol na tomto mieste cintorin pre kone (zahrabavali tu kone) .. odmalička som sa balatu zit, mala som zmiesane pocity a zacalo to blikanim svetiel zapinanim hracich skriniek a pod. Neskor som to uz ignorovala a preslo to.. no naposledy ked boli dušičky mi vecer cca o 21:00 niekto zaklopal 3krat na dvere. Isla som hned otvorit a nikto tam nebol, ani svetlo nesvietilo (zasviecuje sa na pohyb)..na druhy den bola moja mama na dvore a mala pocit ze je niekto pri nej pocula chlasky hlas ako ju niekto oslovil a striaslo ju. Nikto vsak nijde nebol. Neskôr som mala ja pocity ze niesom sama, videla som rôzne tiene postav. Vcera to vyvrcholilo ked som bola sama doma, isla som vecer na dvor ze si zapalim poslednu cigaretu a pojdem spat. Skor nez som isla sa na terase zasvietilo no nik tam nebol a hned nato aj na dvore. Isla som odhodlana von nech sa deje hocičo . Dofajcila som a isla som dovnutra, svetlo mi nezasvietilo . Zasvietilo sa az ked som prisla dovnutra. Vonkajsie a potom na terase. Ako keby siel niekto predomnou von a predomnou dovnutra . Lezala som v posteli zacala som sa neskutočne potiť a báť . Vtom som videla za dverami niekoho stat , potom sa spustilo klopanie a neskutocne som sa bala. Cakala som na mamu kym pride z prace, potom som isla spať.prisla na mna horucava, a pocula som chlapsky hlas ako ma niekto oslovuje menom, no neznelo to nejak negativne. Chcela by som sa poradit co mam spravit, ci mam s nim skusit uskutocnit rozhovor alebo čo..uz som z toho zufala :/
Duch v dome
ja by som sa veru takemu duchovi potesila...aspon by som sa necitila tak sama :-(
Tak sa odstahujte, ked je tam problem. Dom predajte trochu lacnejsie ako je bezna cena a nech si uzije srandu s duchmi a strasenim aj iny majitel. Kto vie, co to tam je? Mozno ze vam lozia cudzie macky po streche, na dedinach v rodinnych domoch bezna vec. Vsetko mozne tam vydava zvuky, aj macky a mysi, medzi sliepky sa prikradne liska, pes zacne stekat, vsetko je mozne tam a potom to moze pripominat ducha, tie zvuky co pocujete. Urcite by ste nasli pokoj, keby ste sa prestahovali niekam do mesta do normalneho cinziaku. Zvuky okolo beznych veci tykajucich sa rodinneho domu (loziace macky po streche, pistiace mysi, konare stromu dotykajuce sa okna, strechy a ine) su urcene pre ludi, ktori v sa v rodinnom dome na dedine narodili a tam vyrastli, teda su zvyknuti. Ale kto predtym byval v cinziaku a potom sa prestahuje do rodinneho domu, starsieho, kde pocut praskanie uz aj ked si vtak sadne na parapetnu dosku zvonka, tak dakukem pekne, zacne clvoek fantazirovat a vsade vidiet ducha. Odstahujte sa do mesta do bytu a bude pokoj.
No vidíš, Ovečka, a to som ti už koľkokrát vravela, že hoc telá rovnaké, líšime sa veru.:o) Pokiaľ to pomôže zbaviť sa haluzí a otravných zomrelých, spravidla škodoradostnej nátury, treba sa pomodliť a radšej aj opakovane. Dva otčenáše sú viac ako jeden. ;o) Či ale dušičky zamenia veselý posmrtný život, plný strašenia a lomozenia, za otravný očistec a spytovanie si svedomia, tým som si práve neni moc istá. Treba skôr veriť tomu, že ich sila sa postupne vyplytvá a ako prišli, tak odídu: Plus, teraz úplne vážne, čím je človek rozumnejší, silnejší a v každom okamihu si presne vedomý, kde je, kým je a čo je, tým menší dosah majú na neho *iné* bytosti a svety. :o)
ked tu citam v az sa hanbim za to ze som rovnaky zivocisny druh....
Neboj sa neprisli ti ublizit. Ten duch len potrebuje s tebou komunikovat, nieco zdelit. To ze tam skor bol cintorin pre kone, nieje dolezite. Ak ti este raz zaklope otvor a dvere nechaj otvorene. Normalne ho pozvy nech vstupy. A hlavne sa neboj, vacsinou pri tom pocitis chladny zavan, moze aj v miestnosti sa ochladit. Sadni si za stol a zapal sviecku hoc budes mat svetlo zapnute v izbe. Sadni si daj ruky na stol zatvor oci a cakaj. Mozno ti sam da znamenie ze je pripraveny na komunikaciu, alebo sa ho slusne opytaj co potrebuje preco prichadza do domu. Moze sa stat pri tom ze zastanu hodiny v izbe, ci nieco na stene ci policke sa rozochveje, sviecka zhasne, ci svetlo v izbe.To nie je nic, zase sa ho opytaj co od teba chce a preco prisiel do domu. Celu dobu maj oci zatvorene. Povacsinou sa ti v duchu prihovori a budes pocut hlas.
ak ti zdeli spravu , ci povie co potrebuje. Vyslov toto!
PANE BOŽE, otvor svoju naruc a prijmy tuto zbludilu dusu k sebe do kralovstva nebestskeho. Nech je ocisteny a spaseny duch ktory hlada pomoc a spasu medzi smrtelnikmi.
prezehnaj sa pomodli sa otče náš, a zdravas Maria.
potom povedz.
Dakujem ti boze ze si ma vyslisal. Kym ty sa modlis dusa ochadza do ocistca a dalej. Povacsine sa uz neobjavi.
Sorry za pravopis zijem dlho uz v zahranici a zabudol som slovensku gramatiku.
Keď sa ti to deje iba v spomínanom dome a inde sa ti to nedialo, tak psychická vada to určite nebude. Pravdepodobne si kúpila lacný dom, ktorý majiteľ práve kvôli tomuto problému, ktorý určite trápil aj jeho, pod cenu predal - hlavne sa tešil, že sa ho zbaví a podarilo sa. Teraz ti iné nezostáva, len urobiť to isté - zbaviť sa domu hoci aj jeho predajom za cenu nižšiu ako je jeho skutočná hodnota a presťahovať sa odtiaľ preč - problémy zmiznú a všetko bude zase v poriadku. S domom bol pravdepodobne spojený človek, ktorý ani po smrti nemôže odpočívať v pokoji. Možno tam niekto v dávnejšej minulosti zahynul násilnou smrťou a žiada ťa o pomoc, ale ty sa ho bojíš. Ja by som sa radšej z takého domu pratala, kade ľahšie, prípadne skús ešte vyhľadať pomoc veštíc a kňazov, no nedá sa s určitosťou povedať, že to naozaj zafunguje.
Mam56 - to komu patrilo:D....vies komunikovat s duchmi ????
Jasné, jasné, vy normalisti a super ultra-extrem-nonsens-humanisti. Duchovia neexistujú. Lebo čo? Lebo to povie jeden obmedzený zakomplexovaný smrteľník???
Daj si pozor na jazyk, lebo nevieš, kto tvoje úbohé výkriky do tmy číta.
Ako sa ti inak darí? Predpokladám, že asi dosť na prd, že? Vieš, odkiaľ to viem??? Duchovia mi to povedali.
A ešte veštbu, aby si bol spokojný:
-do 50-tky sa budeš mať zle a potom??? Potom si zvykneš.
Tak už si radšej neotváraš tú svoju primitívnu papuľu.
Zaves si na stenu kriz aspon tam kde spavas ja som mal podobne problemi a je to uz lepsie