Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Duch v dome

Príspevok v téme: Duch v dome
Taly

Ahojte,mam 18 rokov , zijem v dome ktoreho sme prvy majitelia, kedysi bol na tomto mieste cintorin pre kone (zahrabavali tu kone) .. odmalička som sa balatu zit, mala som zmiesane pocity a zacalo to blikanim svetiel zapinanim hracich skriniek a pod. Neskor som to uz ignorovala a preslo to.. no naposledy ked boli dušičky mi vecer cca o 21:00 niekto zaklopal 3krat na dvere. Isla som hned otvorit a nikto tam nebol, ani svetlo nesvietilo (zasviecuje sa na pohyb)..na druhy den bola moja mama na dvore a mala pocit ze je niekto pri nej pocula chlasky hlas ako ju niekto oslovil a striaslo ju. Nikto vsak nijde nebol. Neskôr som mala ja pocity ze niesom sama, videla som rôzne tiene postav. Vcera to vyvrcholilo ked som bola sama doma, isla som vecer na dvor ze si zapalim poslednu cigaretu a pojdem spat. Skor nez som isla sa na terase zasvietilo no nik tam nebol a hned nato aj na dvore. Isla som odhodlana von nech sa deje hocičo . Dofajcila som a isla som dovnutra, svetlo mi nezasvietilo . Zasvietilo sa az ked som prisla dovnutra. Vonkajsie a potom na terase. Ako keby siel niekto predomnou von a predomnou dovnutra . Lezala som v posteli zacala som sa neskutočne potiť a báť . Vtom som videla za dverami niekoho stat , potom sa spustilo klopanie a neskutocne som sa bala. Cakala som na mamu kym pride z prace, potom som isla spať.prisla na mna horucava, a pocula som chlapsky hlas ako ma niekto oslovuje menom, no neznelo to nejak negativne. Chcela by som sa poradit co mam spravit, ci mam s nim skusit uskutocnit rozhovor alebo čo..uz som z toho zufala :/

Simi15

Mne sa od minuleho tyždňa začali diať podobne veci a to kvoli mojej kamaratke :( Naposledy včera večer keď som bola v aute, pozrela som sa von a videla som ako sa predomnou mihla nejaka čierna postava :( Skoro každu noc už ani neviem dobre spavať pretože sa strašne bojim či sa nahodou nestane niečo zas. Skuste posvätiť dom kňazom alebo tych duchov pošlite preč. Od vela ludi som počula že to pomaha :)

Denka27

Niečo podobne som zažila u priateľa ktorý sa presťahoval do domu. Ten kto ti to neverí zjavne nevie ake to je. Pre mňa to bol zážitok :D Ale neviem si predstaviť žiť tak dlhší čas. Prajem vela trpezlivosti a nervov :-))