Ahojte, mám 16 rokov(o mesiac 17) 45,5 kg a výšku 156cm. A mám taký problém s chudnutím. Už asi mesiac cvičím každý deň (veľmi dobrý cvičebný plán na každý mesiac a každý deň na inú časť tela: blogilates.com ak by ste chceli pozrieť) zmenila som aj stravovacie návyky aj keď občas sa mi stane že sa cítim na prasknutie a aj sladkosť so sladkosťami to občas preženiem ale ináč by som už mala vidieť nejaké zmeny ale tuk na bruchu a aj stehnách a zadku je stále tam. Neviete mi dať nejakú radu čo by som mala/nemala robiť? Vopred ďakujem.
Chudnutie pre tínedžerky
kilečko, tak gratulujeeem! určite to dáš! držím prsty.do leta som si povedala, že chcem dať dole asi 5 kg a ty koľko? a koľko si mala predtým? a akú máš výšku? :)
Lienockaa chudnutie mi ide dobre ráno som sa vytesovala mám pod 75 kg.Takže pokračujem zdravo a isté sa do leta kíl zbavim.
Ďakujem Kati!!!!!!!!!!! som vážne rada, že som pomohla. ! a idem čeknúť tú tvoju stránku! krásny deň všetkým.! :DDD
Najrozumnejšiu odpoveď ti napísala lienočka ;) ak by to nefunovalo ale fakt myslím že bude ak to budeš dodržiavať a keby náhodou nie skús sa pozrieť na stránky ketofitu tam ti poradia ak tak :)
Ahoj :) Môžem ti odporučiť zmes morských a sladkovodných rias Spirulina, Chlorella a Kelp. Je to nie len na chudnutie, ale aj na detox. Ja to užívam zatiaľ dva mesiace, ešte prvé balenie, ale schudla som zatiaľ 5 kíl a cítim sa oveľa lepšie -odkaz odstránený- :-)
Rado sa stalo a napíš ako sa ti darí. pekný deň!:)))
Lienockaa jak rozumné a pravdivo si to zhrnula.Ja sa snažím schudnúť.Ale tu cestu co si mi ukázala bude najlepšia.Takže môžem začať.Dakujem.
Čaute! všetkým ktorý chudnú držím prsty, ale myslite na to, že u nás na Slovensku ide asi takto:chudé ženy si myslia, že sú tučné. tučné ženy si myslia, že sú obézne a obézne ženy si myslia, že môžu nosiť legíny.:D veľa šťastia pri chudnutí a vyskúšajte :chodiť do obchodu najedení, nejesť veľa ovocia(radšej ho nekupovať), nejesť sladké ak sa dá a ak nie, tak ho obmedzte a tiež ho nekupujte!, cvičte ale nie silové cviky, lebo pri nich priberiete na svalovej hmote a tak vás čísla na váhe od chudnutia môžu odradiť., zamestnávať sa aby ste nemali čas sa nudiť=jesť z nudy, môžete si počítať tie kalórie...ale je to podľa mňa zložité a únavné, tak radšej jedzte v intervaloch 3 hodinky a menšie porcie a potom keď nič neporušíte(uznávam trochu komplikované ale nie nemožné tak zaručene musíte schudnúť) a ešte môžete pred každým jedlom jesť zeleninu a nedijétujte!!!!!!!!!!! a neberte tabletky a iné debility!!!!!!!!!! pekný deň.:DDD
Určite sú tu dobré rady, ale ide o to, že aj keĎ áš iba cca 46 kg, tak mozes mat jemnu celuitidu, ale na to treba cvicit, lebo ked mas iba tak malo kil, tak urcite nie si tucna a chudnut nemusis!!!!!!!!!!! rob viac silove cvicenia.... brusakmi z brucha neschudnes, lebo tie podporuju svaly a ked mas na nich tuky, tak tam ide hlavne o snahu. ja mam problem, ze by som chcela schudnut z noh. brucho mam ok a vravia mi ze som chuda a ze mam aj tehlicky takze pohodka, ale tie nohy.. snazim sa, ale ja chudnem asi iba z brucha ci co. za 2 tyzdne som schudla 4kg, ale to robim, lebo sa chcem citit uzasne a byt na seba hrda a nie preto, lebo mam obezitu 10 stupna. :DD vsetkym ktorý sa o to pokusaju drzim prsty.