Kazdy ma rad nieco ine, je to normalne a treba sa riadit tym, co nam proste chuti, co je na tom :)
Baklažán
vsak ale nikto ti to predsa nekaze jest :D je to len navrh, co by si mohla jest :D
Baklažán podľa mňa vôbec nie je dobrá zelenina :D A prečo by som mala jesť niečo, čo mi nechutí len preto, že je to zdravé? :D Nevidím v tom dôvod :D
no podla mna tiez avokado nema rad len ten, kto si ho nevie pripravit :D pretoze je to skvela potravina. baklazan to iste.
Ale veď avokádo je super! Len to musíš vedieť dochutiť.
No mne osobne to teda vobec nechuti. Nema to ziadnu specificku chut, je to pre mna nieco ako avokado :D
ja by som to aj ochutnala, ale absolutne netusim, ako sa to pripravuje. a vobec - bude mi to chutit? :D
baklazan je super!! velmi podcenovana zelenina.
The eggplant wheels (slices) should be oiled before being placed on a grill or in the oven. To fry it until it is tender and crispy, it is crucial to keep an eye on it.
geometrydashworld.net
Baklažány sa zvyknú pestovať v rôznych tvaroch a farbách - od bielych až k fialovým odtieňom. Bez ohľadu na tvar či farbu, obsahujú mnoho prospešných živín a fytochemických zlúčenín, vďaka čomu sa zaraďujú medzi významné potraviny.