Baklažán

Táto diskusia patrí k článku: Baklažán
Baklažán

Baklažány sa zvyknú pestovať v rôznych tvaroch a farbách - od bielych až k fialovým odtieňom. Bez ohľadu na tvar či farbu, obsahujú mnoho prospešných živín a fytochemických zlúčenín, vďaka čomu sa zaraďujú medzi významné potraviny.

mimiaa

Tak to teda nejedz, veď je kopu inej zeleniny, čo si môžeš dať ako prílohu :D Toto tu malo poslúžiť len ako tip :D

ruth210

mne osobne to nechuti. a to som uz skusala na to dat fakt kadeco. aj syr napriklad a vobec to tu chut nezachranilo :D

45sara45

baklazan si vies pripravit aj normalne v rure na plechu. pridas sol, korenie alebo pripadne nejake dalsie koreniny, proste podla chuti, co ty preferujes a je to velmi chutne.

nurse87

ale ved to zalezi na tom, ako si to ty dochutis predsa. ani avokado nema nejaku obzvlast specificku chut a predsa mu tu chut ty vies dodat. napriklad roznymi koreninami.