Mne to muz pripravuje bezne na obed :) Len to treba vediet spravit, samozrejme.
Baklažán
Tak to teda nejedz, veď je kopu inej zeleniny, čo si môžeš dať ako prílohu :D Toto tu malo poslúžiť len ako tip :D
mne osobne to nechuti. a to som uz skusala na to dat fakt kadeco. aj syr napriklad a vobec to tu chut nezachranilo :D
baklazan si vies pripravit aj normalne v rure na plechu. pridas sol, korenie alebo pripadne nejake dalsie koreniny, proste podla chuti, co ty preferujes a je to velmi chutne.
..ako robite baklazan okrem grilovania?..
ale ved to zalezi na tom, ako si to ty dochutis predsa. ani avokado nema nejaku obzvlast specificku chut a predsa mu tu chut ty vies dodat. napriklad roznymi koreninami.
ja zjem asi vsetko okrem baklazanu :D mne to pride fakt totalne bez chuti, neviem :D
podobne to mam aj ja. ale baklazan zrovna aj tak neoblubujem.
*martinka090* ja sa zase snažím riadiť tým, že všetko s mierou.
no len keby nebolo vsetko, co nam chuti aj nezdrave :D
Baklažány sa zvyknú pestovať v rôznych tvaroch a farbách - od bielych až k fialovým odtieňom. Bez ohľadu na tvar či farbu, obsahujú mnoho prospešných živín a fytochemických zlúčenín, vďaka čomu sa zaraďujú medzi významné potraviny.