cauko, od ovulacie cca 2 tyzdne pred menstruaciou ma zacnu boliet prsia a trva to az do menstruacie, potom to troska prestane a zas.. Doposial ma bleli len niekolko dni pred ale teraz??? nechapem preco, mam nedostatok nejakeho vitaminu,alebo to moze suvisiet so stitnou zlazou,ktorej mam zvysenu funkciu?Stalo sa mi to uz 2 mesiac po sebe.K lekarke pojdem ale o par tyzdnou, ked dojdem domov na SVK.Kto vie nech pomoze,prosiiim lebo mam strach.DAKUJEM:)
bolestive prsia od ovulacie
Inac tie cysty neboli na prsiach ,ale na vajecnikoch,ale to spolu suviselo.Len taky dotaz.
Na hormonalne temy(menzes, atd) som pisal viackrat.
Pomoze "polotovar" na hormony, ktory sa nachadza v senovke greckej a v mexickom divokom yame.Najdete na Google.sk pod : doplnky, divoky jam
Niekedy je to vysledok nedostatku jodu v nasej vnutrozemskej potrave. Odporucena denna davka bola zrejme stanovena prinizko.
Proti vytvaraniu cyst v prsiach pomoze doplnenie jodu branim morskych produktov, napr kelp, chlorella, alebo jednoducho natriet si spodok bruch niekolkymi kvapkami jodovej tinktury. Ak skvna zmizne za menej nez 1/2 dna, telo potrebuje jod-dostane ho transdermalne(cez kozu). Je to dobry sposob dodavania, lebo je blizko vajecnikov a vstrebava sa postupne, nie v jednorazovom navale.
O tom som uz tiez pisal predtym
Mavala som taketo problemy v mladosti,prsia strasne boleli,ale bolo mi aj velmi zle pocas menstruacie,krce v podbrusku a tak.Predtym som taketo problemy nemala.Gynekologicka mi potom nasla cysty,tie preliecila ,a bolo.Aj teraz mavam taky problem,ale ten tlak nikdy nie je taky silny.V tehotenstve myslim tak asi 3-4 tyzdne po otehotneni.To moze byt individualne.Niekomu sa doslova naleju prsia aj skor.Ziadny strach,radsej zajdi kde treba.
mna tiez tento mesiac boleli 2 tyzdne pred menstr. prsia...zalezi od hormonov
No ale 2 tyzdne pred menzesom a pms? mne sa to nezda, to fakt moze byt pms tak skoro? hm?
to je jednoznacne pms..predmenstruacny syndrom. nam o tom robili prednasku v skole.cize pohoda
ahojte a neviete ako bolia prsia pri tehotenstve a kedy asi zacinaju boliet?
slniecko: nasla si si to na tej stranke, co som ti napisala.. pise sa tam, ze ten problem mam najmenej tretina zien
A deturence este nemam
mam 23