Ako má vyzerať školská taška?

Táto diskusia patrí k článku: Viete, ako má vyzerať školská taška vášho dieťaťa?
Viete, ako má vyzerať školská taška vášho dieťaťa?

Nejeden rodič sa rok čo rok trápi nad otázkou, akú školskú tašku vybrať pre svoju ratolesť, aby bola aj funkčná, aj vhodná zo zdravotného hľadiska a aby sa malému školákovi zároveň páčila.

Marion25

My sme prihliadali dosť na váhu samotnej tašky, lebo keď to má také malé dieťa každý deň nosiť naložené knihami, to nie je bohvie čo. A ešte bolo dôležité to bočné vrecko na fľašku.

vitkovak

batohov a firiem s batohmi je strašne veľa, my sme pri kúpe porovnávali viaceré batohy, vybrali sme airy batoh od baagl

4gabriela58

vela rodicov chce aj usetrit, vies, neriesia nejaku ergonomiu, prosim ta. kedysi take daco absolutne nebyvalo. vsetci boli radi, ze sa do tych tasiek proste vsetko napchalo a cau.

gimbaska

ved prave, taku bez riadnej vystuze chrbta by som ani nekupila. a dalsia vec, ze tie chrbty si nicia tak ci tak :D tak vela knih nosia kazdy den, ze to ani mozne nie je.

isabellawampire

Áno, treba dať pozor hlavne na tú ergonómiu chrbta, lebo toto veľa rodičov dosť zanedbáva a potom si decká ničia chrbtice.

Pavolles

Tiež mám pocit, že tie tašky pre deti sú čoraz väčšie. My sme deckám kupovali menšie, aby nevyzerali na nich tak obrovsky. Nejaké 3 kolonky na veci. Inak mám pocit že sa tam toho vopchá málo.