tak vacsinou, ked su deticky este male ako taki prvacikovia napriklad, tak im zvyknu nosit tasku zo skoly rodicia:) lebo so vsetkymi tymi knihami je to veru velakrat riadna naloz pre take male telicko.
Ako má vyzerať školská taška?
už som aj také videla, že mali také koliečka ako kufre mávajú. to môže byť tiež fajn pre tie deti, že to také ťažké nemusia nosiť potom na chrbte.
idealne je aby bola co najlepsie vystuzena na chrbte a aby nebola moc tazka sama o sebe
akoze ako? :D no hlavne aby v nej bolo dostatok miesta a mala spevneny chrbat, to je najdolezitejsie podla mna, toto sa velakrat podcenuje pri skolskych taskach a potom aj tie detske chrbatiky trpia.
my kym sme nasli taku skolsku tasku ktora sa synovi pacila tak to trvalo, nakoniec si vybral tuto www.baagl.cz
Tie dnešné školské tašky, sú obrovské. Veď, su pomaly väčšie ako tí prváčikovia a sú aj ťažké.
Hlavne nie tazka ako sme my mavali, ze samotna taska mala pomaly 5 kilov a este plus knihy, zosity a teraz nas chrbaty bolia:-D
jezis ten je velmi pekny :D roztomily. Nieco pre chlapca by som tiez potrebovala kupit :)
No moja iluje zrovna tento teraz :D najkufre. sk/detsky-batuzek-tlapkova-patrola-3d-20630-2100/ vsetky poklady si v nom nosi stale :)
Hlavne sa má páčiť školákovi, má byť praktická a nie nepohodlná.
Nejeden rodič sa rok čo rok trápi nad otázkou, akú školskú tašku vybrať pre svoju ratolesť, aby bola aj funkčná, aj vhodná zo zdravotného hľadiska a aby sa malému školákovi zároveň páčila.