Ako vyformovať postavu, keď nepomáha šport ani úprava životosprávy

Táto diskusia patrí k článku: Ako vyformovať postavu, keď nepomáha šport ani úprava životosprávy
Ako vyformovať postavu, keď nepomáha šport ani úprava životosprávy

Pre vzhľad postavy a celkové zdravie nášho organizmu je veľmi dôležité pravidelné cvičenie, prirodzený pohyb a zdravá strava. Väčšine z nás sa však ani po namáhavom cvičení a ani po dodržiavaní všetkých zásad zdravej životosprávy nedarí vyformovať postavu tak, ako by sme si želali.

miriarka

uprimne, ak nepomohlo ani pravidelne cvicenie a uprava zivotspravy, tak tam je volaco zle, bud nastavene alebo sa tento rezim nedodrziava.

LostVanilla

Na to potrebujete silový tréning. Jazda na bicykli niepômože priviesť celú postavu späť do normálu, musíte vypracovať každú svalovú skupinu

evita87

Ja som si kúpila super bicykel na cyklospeciality.sk a tak ma začalo baviť bicyklovanie. Vždy keď som aj začala s nejakým pohybom, tak ma to po nejakom čase omrzelo. Ale to bicyklovanie ma stále baví. Takže možno závisí aj od toho, aký máš bicykel, kolobežku, čokoľvek. A keď zotrváš pri nejakom pohybe, určite sa výsledky dostavia. U mňa to tak bolo.

Pavla S

Ja mam tuto cyklospeciality. sk/kolobezky/skladacia-kolobezka-micro-metropolitan-deluxe-black a som nesmierne spokojna :) je dokonca skladacia:)

Sandruska

no ja som bola prekvapená, akú kondičku mám pri pravidelnom jazdení na kolobežke :) už sa do schodov nezadýchavam