Dojčenie - moderný a najzdravší spôsob výživy

Táto diskusia patrí k článku: Dojčenie - moderný a najzdravší spôsob výživy
Dojčenie - moderný a najzdravší spôsob výživy

Materské mlieko je prirodzená potrava, ktorú vytvára telo matky pre svoje dieťa, a preto je ideálne prispôsobená potrebám a jeho rastu. Dojčenie je originálny, moderný a najlacnejší spôsob výživy a zlepšuje zdravie a kvalitu života detí a mamičiek.

emazara

Ja na dojčenie spomínam len a len v dobrom, nemala som problém s dojčením a možno aj vďaka ogestanu, krásne sa mi dojčenie rozbehlo a aj vydržalo 2 roky. Za mňa top produkt.

Pivonka37

Ja som prvého syna plne dojčila a užívala tieto vitamíny www.benulekaren.sk a nemala som s dojčením najmenší problém, super sa mi rozbehlo a dojčila som do 2 rokov. Pri druhom synčekovi som dávala umelé mliečko a aj to malo svoje výhody, ale ak by som mohla určite uprednostním dojčenie, materské mlieko je naj.

pisticka

Preco moderny?! Ved dojcenie je tu roky, to len niektori ludia tvrdili, ze umele mlieka su vyzuvnejsie, co vobec nie je pravda!! je to skor navrat k tradiciam!

WonderWoman

Tu vobec nejde o to ci je nieco moderne. Materske mlieko je nanahraditelne nenahradis ho ziadnym sunarom, Nutrilonom, Bebou etc.. vsetky mlieka sa snazia napodobnit zlozenie MM. To ze niekto dojcit nemoze tak samozrejme sniahne po UM.
Vyskumy taktiez ukazuju, ze deti ktore piju MM maju o niekolko bodov vyssie IQ.

Karolinka1

lenže kde vidim že skoro polovina žien nekoji a dáva dietatku umele mlieku, tak to už asi až tak moderne nie je

Svetlanka7

Ja som mala zo začiatku hlavne dosť blbý pocit z kojenia na verejnosti, že čo si o mne pomyslia iný ľudia a tak, ale pochopila som, že je to moja vec a keď "nevytiahnem nádobičko" celé vonku, tak je to moja vec a ešte k tomu mi aj kamoška doporučila tieto tričká kojo.shop ktoré vyzerajú ako noormálne, ale majú pekne pod prsníkom vyrez a je to veľmi praktické