Cvičenie doma: Toto sú najväčšie výhody

Táto diskusia patrí k článku: Cvičenie doma: Toto sú najväčšie výhody
Cvičenie doma: Toto sú najväčšie výhody

Nie každému vyhovuje cvičiť v telocvični, vo fitku alebo na bežeckej dráhe. To však neznamená, že takíto ľudia necvičia vôbec. Sú totiž aj nadšenci, ktorí si nevedia vynachváliť cvičenie doma.

vranka31

Najlepšia motivácia je, keď človek cíti, že mu je po cvičení lepšie ako predtým. Nikdy by ma ani nenapadlo, že môj manžel bude cvičiť doma pred televízorom jogu.
Dlhšiu dobu ho bolel chrbát, rozhodol sa, že si skúsi zacvičiť 20-minútovú jogu pri bolesti chrbta.
Dal tomu raz šancu a po cvičení sa cítil tak dobre, že odvtedy, pravidelno-nepravidelne, vždy keď má problém, ho nájdem cvičiť.
Chcem len povzbudiť, že ak sa do cvičenia musíte nútiť, tak skúste zmeniť druh cvičenia. Každému vyhovuje niečo iné a keď nájdete to, ktoré vyhovuje vám, budete sa naň tešiť.

Raddii

christina podľa akých videí cvičíš?? Hľadáš si niečo akože po nete nejaké čo sa k nim dá ľahko a zadarmo dostať či jak?

martinka090

Emilius ani keby si si urobila nejake svoje miesto, kde by si cvicila? Ja teraz jak sa snazim cvicit, ze pravidelne, chcem sa do toho proste dostat, tak mi celkom dobre robi, ze mam bezdrotove sluchatka, tie si dam a som v inej dimenzii a mozem makat. Je ti to dobra vec, ze nepocujes nic naookolo a nic ta nerozptyluje.

Emilius

Neviem prečo, ale ja sa osobne nedokážem tak dobre sústrediť a ani sa odhodlať ku cvičeniu doma. Mám radšej bu´d vonku alebo vo fitku

martina.d

keď ideš postupne podľa nejakého videa tak ťa to tiež nebaví? Pretože mňa to nebavilo a nemala som k cvičeniu doma vzťah keď som nemala jasnú predstavu čo cvičiť, v akých opakovaniach a podobne. Ale keď som šla podľa niečoho, že som mala jasne dané, čo idem robiť, tak to ide.

christina1988

christa mňa motivuje keď vidím fotky jak ľudia cvičia makajú a že sa to dá v každom veku :)
a pomáha mi momentálne, že každý deň cvičím podľa videa, to ma posúva vpred, to ma tak udržuje v tom, že proste musím, nemôže mi ujsť ani deň :D

christa366

to znie ako celkomn dobrá motivácia no neviem či by som sa nerozpalala už pri obliekaní do tých plaviek, asi by som sa do nic nezmestila a bojím sa že by to na mňa pôsobilo už úplne demotivujúco a že by som to vzdala

Darla111

ja som dlho necvicila a stacilo sa mi po zime postavit pred zrkadlo a to co som videla sa mi tak nepacilo ze ma to donutilo sa rozhybat a zacat so sebou nieco robit, zaciatky boli tazke ti poviem ,uz je to skoro rok co kazdy den cvicim

christa366

potrebujem poradiť ako sa donútiť cvičiť? čo vás donútilo alebo motivovalo? ja sa neviem nakopnúť k pohybu