Podla mna by sa malo dojiť, dokým to je možné a nenahrádzať mlieko nejakymi doplnkami pretože je to pre to dieťa najleošie... Ja keď som mala malú, tak som dojčila všade, kúpila som si tak=eto tričká na to kojo.shop a aj pekne vonku som sa skrila a hop :)
Materské mlieko jeho zloženie a jedinečnosť
aj umele mliečka su velmi kvalitne a deti z nich pekne rastu a vyvyjaju sa
lenže kde žena nemá dost mlieka, aby mohla dojčit, tak pojde a kupi umele mlieko, aby nakrmila svoje dietatko
ano, to je pravda, lenže nie všetky maju tu možnosť dojčit svoje dieťatko
lenže mala som tak malo mliečka, že moja dcerka vyrastla na Sunare tak isto, jako aj ja a moja generacia
lahko sa to hovori tomu, kto ma vela mlieka. Ale matka, ktora mlieko nemá to vidi inak. Potom je rada za flašu so Sunarom
Dakujem, ja viem, trosku ma to trapi ale tak co uz narobim teraz. Na sunar som pocula len dobre skusenosti.
Úplne chápem to čo hovoríš- dala by sm všetko za to aby som mohla kojiť, ale nešlo i to ani raz pri dvoch deťoch. Skončila som u Sunaru Complex, má veľmi dobré zloženie, podobné mat. mlieku, takže dostáva malý všetko.
Presne- jasne ze je najlepsie, to vie kazdy a kazda matka by urcite rada dala svojmu babatku to najlepsie...Ale co ak to nejde??
Materské mlieko obsahuje nám vlastnú nášmu telu colostrum.Najkvalitnejšie Colostrum je z prvého kravského nádoja.Prvé mlieko po otelení.Firma ktorú nebudem spomínať vyrába z takehoto Colostra Probiotický a prebioticky Živý jogurt s Colostrom.Ja z manželkou si tento jogurt robíme.
Colostrum je dôležitý na imunitu
Upravuje trávenie
Chráni sliznicu žalúdka a čriev
Znižuje hladinu cholesterolu v krvi
Je vyrábaný bez konzervantov,,sladidiel a ďalších chemických
Dávam do pozornosti hlavne ženám s malými deťmi.Deťmi ktoré chodia do škôlky a školi.
športovcom
a seniorom,ktorý majú tiež oslabenú imunitu.
Ak Vás zaujal tento článok,tak mi napíšte na email:jogo78@centrum.sk a dám Vám ešte viac informácii o tomto jogurte,ale aj nie len o tomto jogurte.
Čím viac vieme o nutričných, imunologických a ostatných priaznivých vlastnostiach materského mlieka a dojčenia, tým viac si uvedomujeme, aké je nenahraditeľné. Materské mlieko predstavuje „zlatý štandard“ výživy novorodencov a dojčiat.