Materské mlieko jeho zloženie a jedinečnosť

Táto diskusia patrí k článku: Materské mlieko je jedinečné a nenapodobiteľné
Materské mlieko je jedinečné a nenapodobiteľné

Čím viac vieme o nutričných, imunologických a ostatných priaznivých vlastnostiach materského mlieka a dojčenia, tým viac si uvedomujeme, aké je nenahraditeľné. Materské mlieko predstavuje „zlatý štandard“ výživy novorodencov a dojčiat.

Emma3

Podla mna by sa malo dojiť, dokým to je možné a nenahrádzať mlieko nejakymi doplnkami pretože je to pre to dieťa najleošie... Ja keď som mala malú, tak som dojčila všade, kúpila som si tak=eto tričká na to kojo.shop a aj pekne vonku som sa skrila a hop :)

Markova

lahko sa to hovori tomu, kto ma vela mlieka. Ale matka, ktora mlieko nemá to vidi inak. Potom je rada za flašu so Sunarom

lea_queen

Úplne chápem to čo hovoríš- dala by sm všetko za to aby som mohla kojiť, ale nešlo i to ani raz pri dvoch deťoch. Skončila som u Sunaru Complex, má veľmi dobré zloženie, podobné mat. mlieku, takže dostáva malý všetko.

laurittko

Presne- jasne ze je najlepsie, to vie kazdy a kazda matka by urcite rada dala svojmu babatku to najlepsie...Ale co ak to nejde??

fezo78

Materské mlieko obsahuje nám vlastnú nášmu telu colostrum.Najkvalitnejšie Colostrum je z prvého kravského nádoja.Prvé mlieko po otelení.Firma ktorú nebudem spomínať vyrába z takehoto Colostra Probiotický a prebioticky Živý jogurt s Colostrom.Ja z manželkou si tento jogurt robíme.
Colostrum je dôležitý na imunitu
Upravuje trávenie
Chráni sliznicu žalúdka a čriev
Znižuje hladinu cholesterolu v krvi
Je vyrábaný bez konzervantov,,sladidiel a ďalších chemických
Dávam do pozornosti hlavne ženám s malými deťmi.Deťmi ktoré chodia do škôlky a školi.
športovcom
a seniorom,ktorý majú tiež oslabenú imunitu.
Ak Vás zaujal tento článok,tak mi napíšte na email:jogo78@centrum.sk a dám Vám ešte viac informácii o tomto jogurte,ale aj nie len o tomto jogurte.