ahojte..prosim pomoc chcem si dat pirsing do pupku lenze oco mi dla podmienku ze musim do 29,6 schudnut asopn 3kila..a cvicim pravidelne,kazdy den 40min..niekedy si idem aj zabehat...jem len malicko,pomaly a tiez len take nizkotucne potraviny,ovocie,zeleninu,celozrne pecivo(maaalicko)...akurat a obed si dam tiez malicko ked nieco je..pijem caje(na chudnute)bez cukru akurat tak s citronovou stavou),vodu,mineralky...a furt nic..chcela by som straaasne moc schudnut len sa nedari..prosim poradte co mam robit,alebo co robim zle,aby som te 3kila do toho 29.6 dala dole....budem vam povdacna...
ludia pomoc...
dakujem vam velmi pekne no ja som po operacii a schudla som 6apol kg za tu dobu..hadam ze este viac schudnem...dakujem vam vsetkym..:)
aj tu je o piersingu v pupku
Cica nezer!!!!
Inak krasna motivacia od otca...schudni a potom mozes mat piersing.......
Sorry, ten odkaz som tam dala blbo - -odkaz odstránený- - takto by to uz malo ist :)
miska, supeer, gratulujem, ide ti to pekne ;) Aj k pirsingu, to by som si sice asi nedala, bo na to nemam pekne brusko, ale budes kocka ;) Keby si sa chcela pocas chudnutia zapojit do nejakej debaty, rada ta uvidim na nasom fore - -odkaz odstránený-, ja som tam nasla super podporu, aj ked sa mi nechcelo a myslela som, ze to uz vzdam...ma to vzdy nakoplo a idem dalej :) Tak sa drz :)
dakujem vsetkym za rady..vies co ja som za 2tyzdne ted schudla 2kg tak este hadam neico schudnem a oco uz povedal ze ten pirsing mozem mat ale ja ked ho mat uz budem...budem s chudnutim pokracovat bo sa citim lepsie...
jana, jest poobede len zeleninu nie je prilis dobry napad... Poobede je treba obmedzit sacharidy, ale bielkoviny je potrebne doplnat. Je nutne, aby si telo uvedomilo, ze bude dostavat svoj pridel energie pocas celej doby, co bude hore, aby nemuselo ukladat zasoby do tuku. Posledne jedlo tak 2-3 hodiny pred spanim, nejaka zeleninka a bielkoviny (Tofu, Cottage cheese) a trochu olivoveho oleja, a pojde to :) Pri dietach je totiz nutne mat aj nejake teoreticke znalosti - akoze kolko coho organizmus potrebuje, kedy a ake davky - cize nie vymysliet si nieco svoje, ale prestudovat si aj nieco "odbornejsie", lebo sa moze stat, ze nejakou svojou dietou si clovek akurat spomali metabolizmus a bude priberat zo vsetkeho :(
miška to schudneš ja som dala za mesiac dole 4kg držím si to a do 30.6 dám daľšie 2-3 dole.Jem viackrát denne ale pobede len zeleninu a až do večera sa nalievam vodou a pritom v škole normálne obedujem večer 40 minút na bicykli a 150 brušákov zaberá to možno budeš týždeň stagnovať ale vydrž potom by sa to malo rozbehnúť
To asi ano, ale nepredpokladam, ze by to bolo nastale - totiz, ked nejaky cas jes prilis malo, sice samozrejme schudnes, ale ked zacnes jest normalne (nie vela - normalne), priberies to naspat :( To je aj nevyhoda diet... Bo telo sa nastavi do setriaceho rezimu, a chce ukladat vsetko, co mu das, keby este niekedy muselo hladovat... No, ak mas cas, postuduj na tej stranke, je to dobre spracovane, ja to tak napisat neviem :)
VIES A TERAZ IDEM ESTE JA DO NEMOCNICE IDU MI VYBERAT KRCNE MANDLE TAK TO ASI AJ TAM NIECO SCHUDNEM..