Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Táto diskusia patrí k článku: Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč

Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?

brohnislav

Mal som nehodu a po nej isté zdravotné problémy a tiež som chvíľu nosieval takéto spodné prádlo. Nedelí sa to, aspoň teda to, čo som mal ja, to bolo od MoliCare. Tam sa rozlišuje akurát tak savosť a veľkosť.

mironella

klamira Ano, je to rozdielne, byva to oznacene. Asi kazda znacka si to inak robi, ale co viem, tak napriklad kvapkami sa to znaci. To sa tusim aj pri menstruacnych vlozkach alebo pri tamponoch tak isto.

gimska

ja sa priznam, ze s tymto bojujem hlavne v noci. cez den to nie je take kriticke chvalabohu. na noc si davam tieto vlozky a super za mna aj cenovo www.mojadm.sk

Sarahli88

That's an interesting perspective. I've heard some wild stories about how people manage their livestock, almost like dealing with, well, crazy cattle 3d sometimes. It really depends on the environment and the breed.crazycattle-3d.net

Sarahli88

That's an interesting perspective. I've heard some wild stories about how people manage their livestock, almost like dealing with, well, crazy cattle 3d sometimes. It really depends on the environment and the breed.

klamira

mala som menštruačné nohavičky, ale prestala som to používať, nakoľko mávam dosť silný menzes, nestačilo to. preto ma zaujíma, či to je aj pri tej inkontinencii tak isto, že ak to má niekto silnejšie, tak či to tiež nepretečie náhodou.

prieskumnicka

V podstate asi ano. Vsak ten princip je tam rovnaky na akom to funguje. Ale tak ked su raz jedny urcene na inkontinenciu a druhe na menstruaciu, tak nech sa pouzivaju na to, na co maju primarne sluzit.