Za hodinu až hodinu a pol chcem spáchať samovraždu. Podľa vás, mám to spraviť?
Samovražda
Namaj obavy,rodicia ta urcite podrzia a urcite mas okolo seba vela ludi,ktori by sa ti chrbtom neotocili a pomohli by ti...
Ja som to myslel tak, že bojím sa toho, že sa mi rodina a priatelia otočia chrbtom a nepomôžu mi s týmto. :/ :/ :/ A to by som sa cítil ešte horšie ako teraz. :/ :/ :/
Si dospelý, kontaktuj psychológa sám, ak sa bojíš reakcie rodičov.
Na tom,ze by si navstevoval psychologa,nie je vobec nic zle,ide predsa o to,aby ti pomohol a nie aby si riesil,co by nato povedali ini ludia
bojím sa toho, že sa mi otočia chrbtom a nepomôžu mi s týmto. :/ :/ :/
18 rokov
Koľko máš rokov?
Ale bojím sa. Bojím sa toho keď poviem mojim rodičom, že som sa chcel zabiť a že som si to rozmyslel a že chcem vyhľadať psychologickú pomoc.
tak to sa akurát tak dorežeš a všade bude krvi...vieš vôbec, kde presne musíš pichnúť? Asi nie. A kto to bude umývať? Tak sa na to vykašli a radšej porieš tú absenciu zmyslu života nejako inak. Koniec koncov na smrť je vždy dosť času. Zatiaľ žiješ a všetko sa dá nejako vyriešiť aj bez smrteľného konca. A ešte-keby sa ti to nepodarilo, čo je veľmi pravdepodobné, skončil by si na uzavretom oddelení psychiatrie, kde by si mal dosť času premýšľať nad zmyslom života, lenže v takom prostredí medzi tými ťažkými prípadmi to ide dosť ťažko. Využi to, že si slobodný človek a porieš to normálne s psychológom.
Urcite to nerob :( vyhladaj pomoc psychologa...viem o com hovorim,tiez som mavala taketo stavy,depky a podobne,ale samovrazda nie je riesenie :(