Najdôležitejšia je psychická pohoda, potom si kúp nejaké vitamíny s kyselinou listovou, držím palce
Tehotenstvo
Je dobré sa pripraviť, aspoň užívať nejaké vitamány pred počatím, ja som si vybrala Ogestan
stres a prilisne snazenie sa o dietatko zohrava v tomto obrovsku ulohu. treba to jednoducho neriesit, aj ked sa mi to asi lahko hovori, ale proste takto to funguje. ked sa dvaja velmi snazia, tak to just nevyjde.
Je to jedno z najkrajších období v živote, ja som sa dosť bála preto som si kúpila produkt s kyselinou listovou a dala sa do psychickej pohody
Ano, máš pravdu, je to dôležité rozhodnutie a treba sa na to pripraviť. Ja som sa dala do kľudu, kupila som si vitamíny www.drmax.sk lebo kyselina listová je dôležitá už pred počatím a hlavne nestresovať.
prvé tehotenstvo som riešila az moc, tabletky pred aj počas, teraz pri druhom som už brala iba kyselinu listovú
ja som si tiež kupovala iba ten, vyhovoval mi najviac
hľadala som tiež varianty na to aby som mala jednu tabletku
ahoj, tehotenstvo je krasne obdobie v zivote kazdej zeny, ale je aj velmi zodpovedne.
ak chcete vedieť viac o tom, ako sa vaše bábätko vyvíja v jednotlivých trimestri alebo ako sa mení vaše telo, môžete si o tom prečítať tu doktorpro.sk
ja som užívala ogestan po celé tehotenstvo, super je v tom že obsahuje viac ako jedná látku takže som nebrala už nič naviac
Tehotenstvo je záležitosť, o ktorej by mala žena premýšľať - prípadne so svojim partnerom a neunáhliť sa v žiadnom kroku. Je to zodpovednosť na celý život, na ktorú by mala byť pripravená a rovnako pripravené by malo byť aj jej telo.