niektori sa, zial, do rodicovstva hrnu a pritom ani nie su na to celkom pripraveni.
Tehotenstvo
pre mňa bolo super u -odkaz odstránený- som mala kyselinu listovú, vitamín D a E všetko v jednej tabletke
veľa doplnkov sa už vyrába na nejakú podporu otehotnieť, my sme nemali osobne problém s počatím
my sme tehotenstvo neplanovali a predsa by som nemenila. je to to najvacsie pozehnanie a som stastna zena, ze sa mi podarilo stat sa matkou. kazda to stastie nema a ja si to skutocne uvedomujem.
obe moje tehotenstva a deti su i IVF vdaka klinike repromeda a som velmi štastná
otehotnela som až v 40 rokoch,bohužial to nebolo prirodzenou cestou, pretože to nešlo, ale pomohla nám klinika repromeda
bianca.pp za mňa rozhodne ogestan mrkni sa nan -odkaz odstránený- ma mastne kyseliny, kyselinu listovu, E a D vitamin a aj jod je to celkom sikovny doplnok
Dakujem, dufam ze ho maju u nas v lekarni :-)
Ja ti môžem za seba doporučiť tento drink sunar.sk je to omnoho chutnejšie ako pojedať tabletky. A obsahuje všetky vitamíny a minerály potrebné pre tehotenstvo aj po ňom :)
Ahojte zienky, dufam ze mi poradite. Ake lieky/vitaminy by som mala zacat brat v tehotenstve? Som v druhom mesiaci. Dakujem.
Tehotenstvo je záležitosť, o ktorej by mala žena premýšľať - prípadne so svojim partnerom a neunáhliť sa v žiadnom kroku. Je to zodpovednosť na celý život, na ktorú by mala byť pripravená a rovnako pripravené by malo byť aj jej telo.