Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veríte v toho pravého

Príspevok v téme: Veríte v toho pravého
janopeto

Veríte, že existuje pre Vás jeden konkrétny partner/ka, ktorý je práve tým najlepším partnerom pre Vás. Čo to znamená "ten pravý"? Že každý človek je natoľko jedinečný, že by mal mať pri sebe iba jedného, toho pravého človeka? V opačnom prípade bude neštastní? Alebo veríte tomu, že láska vzniká na základe dlhodobého stretávania sa dvoch ľudí?

Filip TT

Ten pravy sa vyznacuje tiez tym, ze prichadza v pravy cas.

Pistek, rad by som sa s tebou porozpraval, budes sledovat tuto temu?

pistek

Zdraca. Pekne si to opisal. Takto (aj ine) to fungovalo, bolo aj je u mojich rodicov, oboch starych rodicov, tety uja atd...a tiez boli su spolu v dobrom i zlom, v stasti nestasti, pohode nepohode, v zdravi ci chorobe spolu svoji navzdy naveky. Citila som, vedela ze napr.ON je to. Ten pravy. On si ma "zmylil" s inou, unahlil sa a nepockal na mna. Dopadlo to ako dopadlo. Nie, uz neverim...

sob rudolf

Neverím na pravých. Verím na vhodných, ktorý sa pravými stávajú. Teda pokiaľ v tomto ohľade nie sú úplne ľaví :).

zdraca

Ano existuje. Ved v romantickych romanoch sa pise, ze boh rozdelil srdce na dva casti a hodil ich kazde inym smerom. Od tych cias si kazdy musi najst tu druhu polovicku ktora mu presne sadne k jeho. Ale vazne.
Ja som s manzelkou uz 24 rokov mame dve dospele deti, ktore maju svojich partnerov. Nepijeme, nepodvadzame sme normalny manzelsky par a uz neraz sa nas deti pytali ako sa to da, vydrzat spolu tak dlho. Tak.....
1.ako bolo uz pisane, partner ti musi voniat. Ale nie vonavkou ale jeho telo. Potom neriesis ci ste si umyli zuby, ci zabudli vecer osprchovat, ci ma zena svoje dni, alebo muz spoteny napr.po praci.
2. Nazorovo si sadnete. Mate na veci rovnaky nazor a aj ked sa nezhodnete viete najst kompromis vyhovujuci obom
3. Neriesite malickosti. Zivot je dost kratky na to aby sa riesili pohodene ponozky, rozbity tanier, neumyty riad apod. Staci male upozornenie, ci vlastna iniciativa ako vzor a hned je den krajsi bez stresu.
4.vsetko robit spolocne. Upratat byt, umyt riad, nakupovat apod. Ved ve dvou se to tahne líp. A spravit si s tychto cinnosti zabavu. Sranda musi byt
5. Sex. Musi to klapat. Nemusi byt muz sex machina, zena sex bohyňa ktora bez orgazmu sa meni na furiu. Par ktory je si sudeny berie sex ako sucast zivota nie prioritu. A neurazat sa, nehnevat, nehladat sex inde ak partner/ka nema momentalne chut.
6. Komunikovat. O vsetkom sa rozpravat, komunikovat spolu. Nemat tajomstvá. Slaba komunikacia, tajomstva nutne vedu k pochybam u partnera.
je toho viac no nebudem sa moc rozpisovat. Svoju polovicku ma kazdy len otazka je ci ju chce hladat a co je schopny obetovat za to.

Moireal

V kazdej chvili su nasi partneri tymi pravymi,teda ti, ktorch sme si nastavenim mysle pritiahli, akurat to vacsinou nieje ten co, nam bude hladit ego ale ho dobre bicovat....
Musim sa podelit s touto piesnou, ktora je nesmrtelna:
www.youtube.com

odpovedam

neverim na nic take ako "ten pravy". Je to len mytus vytvoreny nasou kulturou a sirena mediami. Rozumiet si clovek moze s mnohymi inymi ludmi, len sa treba o to aktivne pricinovat.

Fleur-de-lis

neverím, že je iba jeden človek, s ktorým môžem byť šťastná.
Ten pravý je ten, ktorého si vyberiem, to ho činí tým pravým a potom záleží len od nás, ako vzťah bude fungovať.

Osobne neznášam tie prehlásenia po pár rokoch manželstva, že to bola najväčšia chyba vziať si ťa, a to a to je na tebe hrozné a som s tebou nešťastná a bla bla. Každý si je strojcom svojho šťastia a aj šťastného vzťahu, každý nesie rovnakú zodpovednosť...

kyoto5

ten "pravy" existovat moze, v praxi je dokonca tych "pravych" vacsinou niekolko, su to jednoducho vsetky tie osoby ktore splnaju nase poziadavky predovsetkym na vzhlad, schopnosti a u muza majetok. laska, resp. kto do koho sa zamiluje, sa da doslova vypocitat, nie je to nic magicke, len kombinacia vysledkov kalkulu nasho vedomia a pudov. da sa to predstavit tak, ze vedome aj nevedome obodujeme vlastnosti ktore sa nam zdaju dolezite u vsetkych ludi v nasom okoli (vzhlad, schopnosti,...) a k tym s najvyssim skore smerujeme nas zaujem. nasledne si vyberame z tych realne dostupnych, napr. ak sa v okoli zeny vyskytuju dvaja muzi - muz X a brad pitt, ale brad pitt nema o danu zenu zaujem, tak sa zena uspokoji aj s muzom M aj ked ma pre nu nizsie skore a zamiluje sa. a tato laska moze vydrzat az do doby, nez sa v jej okoli vyskytne iny muz s vyssim skore ktory ale o nu zaujem uz mat bude.
za podstatou lasky je jednoduchy evolucny algoritmus zakodovany v nasich hlavach kedy si vyberame to najlepsie pre seba a nase potomstvo, nic viac nic menej