Zelený hrudkovitý výtok, čo to je?

Príspevok v téme: Zelený hrudkovitý výtok, čo to je?
Žužova

Ahojte, už asi 4tý týždeň ma trápi divný výtok. Neviem či to s tým súvisí ale začalo to v období keď som mala obrovské bolesti v oblasti slepeho čreva,behala som po pohotovostiach no na nič mi neprišli, prehanalo ma ešte pár dní po tom,mala osm problem s trávením a bolesti no neskôr to ustálo a odvtedy soms i začala všímať že sa mi robí divný výtok. Je zelený až sivý,hustý hrudkovitý(teda skôr jedna velka hruda),nezapáchajuci. Je to velmi nepríjemné niekedy nemám nič ale niekedy zo to zomna výjde a v dosť velkom množstve. Menzes už nemám asi trištvrte roka (ppp) a teraz neviem čím to môže byť. nikdy som nemala nejaké výrazné problémy ale toto je hrozné. hanbila by som sa mať aj pohl. styk kvoli tomu. neviete mi poradiť o čo by mohlo ísť? čo to značí? kvasinky alebo niečo iné? nič ma nesvrbí,nebolí,tehotná byť nemôžem a prechladnutá si myslím že niesom,..iba ten výtok. ďakujem za odpovede.

shayleen

Sa ti čudujem pretože mne mastodynon mne vždy pomohol už som to mala 2x v živote orvy krát keď som vysadila HAK a druhý krát desiatky rokov neskôr keď má operovali a tým sa mi zase hormonálna rovnováha stratila a vždy mi pomohla nemala som s tým problém a dokonca aj môj gynekológ mi to odporučil takže n tiež si nemyslím že by to bolo kvôli tomu

Galapagos

To si nemyslím že by to mohol mastodynon byť pretože to je čisto prírodné! A áno aj štítna žľaza to môže spôsobiť mám na mysli meškanie tvojej ms

Žužova

Mastodynon kvapky som brala asi mesiac ale odkedy ma chytili tie strašné bolesti brucha a gynekolog na pohotovosti ma zdžubal že to užívam sama od seba,bez konzultácie s doktorom tak som ho vyhodila do koša.
štítna by mohla niečo také spôsobovať ?

Galapagos

Nechaj sa poriadne vyšetriť u tvojej gynekokogicke a kúp si mastodynon alebo nech ti konečne dajú duphaston a ešte niečo daj si vyšetriť štítnu žľazu

Žužova

Galapagos, no ked som bola u svojho gynekologa dal mi lieky na vyvovalie,vyvolali mi menzes na jeden mesiac a odvtedy zase nič. to bolo niekedy v lete myslím... tak dokopy to je už 9mesiacov čo som bez,ak nerátam tu chvílu po vyvolávačke. z toho všetkého čo si mi sem napísal/a to vyzerá na tie chlamýdie asi najviac, lebo pohl. styk som nemala už pár mesiacov ,priatela nemám a nemyslím si že bývalý by ma nakazil :O /to by bol šok/ Ale ked ma na pohotovosti prezrel a nič nezistil ,to sa zrejme len tak ultrazvukom maternice,vaječníkov a pod. nedá zistiť však ? budem musieť ísť na odbery,výtery a podobne? ďakujem inak .

Galapagos

A ešte nie o tvoja maternica musí byť vyšetrenia od krčka maternica až po vajíčka určite sa tam niekde niečo "skryva"!

Galapagos

Trichomoniáza
Chorobu spôsobuje TRICHOMONAS VAGINALIS. Prenáša sa pohlavným stykom, v zriedkavých prípadoch kontaktom s infikovaným prostredím (sauna, WC). Choroba sa neprejavuje výrazne, až v neskoršom štádiu môžeme spozorovať žlto-zelený výtok u žien a bolesť pri pohlavnom styku. Muži majú skôr pocit, že ide o zápal močových ciest. U oboch pohlaví sa vyskytuje pálenie a svrbenie. Trichomoniáza sa lieči antibiotikami a prebieha u oboch partnerov. Nebezpečenstvo spočíva v tom, že infekcia môže spôsobiť väčšie riziko možnosti nákazy inými chorobami (napr. AIDS).

Galapagos

Zelenkastý alebo žltkastý výtok zas niekedy sprevádza kvapavku, teda známu pohlavnú chorobu. Aj ďalšie pohlavné choroby sa môžu prejavovať okrem iných príznakov práve rôznymi výtokmi.