Ahojte.pred pol rokom som nastúpila do novej práce, ženský kolektív som tam najmladšia sú staršie o 20r.samé ohovára ký .nastúpil nový šéf tiež starý od začiatku na mne sedí ponížili a stráni má pred kolegyňa mi. Vyhráža sa mi výpoveďou keďže som na dobu určitú. A kolegyne mi podraz aj nohy.zastupovala má jedna keď som bola na pn a na hadala mi odpadky do koša potom zavolala šéfa nech sa pozrie aký mám neporiadok a za určité som sme tie ne vynáša la odkedy som tam.Nič čo urobím nieje dobre.doma to nieje o nič lepšie muž nezamestnaný všetko ťahá ja ale z min.platu to nezvládam.dokonca keď je dieťa chre musela som ísť ja na ocr.takže som si ista ze mi zmluvu nepredĺži a prídeme aj o byť. Nevládzem jeden deň nieje Šťastný pokojný. Myslím na samovraždu čím ďalej tým viac.
Nevladzem ďalej všetko sa kazi
To nijetake jednoduche.dieta mi chodi do skoy vzdialeej 30kn a bez auta som nahrata
Ten chlap ti za to nestojí. Iba čo ti zavadzia. Teraz máš aspoň dôvod, prečo ho vykopnúť zo svojho života. Do toho!
Ieje to prvykrat mala som tuseni.nepracuje zacal chodit domov neskoro v noci.
Cakala si to?
Tak som smirovala aj ked sa to nema a zistila som ze ma milenku.
Nadej, co sa stalo?
Muz ma podvdza.krasna bodka za orasnym dnom.
Pozri, viem si predstaviť, ako ti je, no myšlienky na samovraždu by si mala hneď zavrhnúť. Máš muža, máš dieťa a ešte k tomu choré. Potrebuje ťa. Potrebuje svoju mamu. Nikdy na to nezabúdaj. Viem, že samovražda by bola vykúpením, no predstav si, aké prázdno by si po sebe zanechala. Tvoje dieťa by prišlo o mamu. O svoj vzor a svoju oporu. Určite miluješ svojho muža a hlavne svoje dieťa. Zamysli sa prosím nad tým. Každý deň umierajú ľudia, ktorí mali svoje životy len pred sebou, mali svojich drahých, ktorí teraz za nimi smútia. Nenasleduj ich. Máš na tomto svete ešte veľa práce. Neviem či si veriaca, ale to je jedno. Pamätaj, Boh naloží na plecia človeku len toľko, koľko vie, že unesie.
Viem si predstaviť, ako ti je. Je to hrozná situácia, slepá ulička, z ktorej, ako sa zdá, nevedie cesta von. No musíš tú cestu nájsť, nech je to akokoľvek náročné, lebo sa dostaneš do štádia, kedy bude samovražda naozaj tým jediným riešením.
Racionálne sa zamysli. Čo môžeš urobiť, aby si sa z toho dostala? Musíš urobiť jednu jedinú zmenu - TY sa musíš zmeniť. Vzbúr sa proti svojmu starému ja a staň sa iným človekom, aspoň dočasne. Buď tvrdšia. Máš v sebe kopec odvahy, síce skrytej, ale je v tebe. Postav sa kolegyniam, pokojne na ne navrieskaj, buď vulgárna, keď si to zaslúžia. Zastraš ich. Nech sa ťa boja. S blbými ľuďmi treba blbo. Manžela si tiež podaj, vysvetli mu, že sa musí uvedomiť. Podobrotky či pozlotky. Treba v sebe nájsť skrytú silu, a to ver, že v tebe je. Čaká len na prebudenie.
Nedaj sa! Vždy sa dá inak, aj keď je to veľmi, veľmi ťažké. Pokús sa zmeniť prácu, pohľadaj po inzerátoch, nikdy nevieš, na čo tam natrafíš. Muž nech si nájde prácu. Vždy, VŽDY sa dá nejaká nájsť, hoci môže ísť o prácu podradnú, ako dočasné riešenie je to v poriadku. Každé euro sa zíde. Jednoducho musíš rázne trvať na zmene, aj na vonkajšej aj vnútornej!
Zaslúžiš si aspoň ako tak solídny život. Všetko, čo ťa ťahá ku dnu, nijako ťa neobohacuje ani ti nepomáha, tak toho sa zbav, lebo ťa to stiahne na dno ako kotva a potom bude neskoro!
Verím, že bude lepšie. Nech sa ti darí, uvidíš, že sa začne :)
Nadej, pozri v najhorsom pripade budes musiet ist do krizoveho centra. Oni ta tam nielen ubytuju ale pomozu ti so vsetkym a vysvetlia ake mas moznosti.