Ahojte.pred pol rokom som nastúpila do novej práce, ženský kolektív som tam najmladšia sú staršie o 20r.samé ohovára ký .nastúpil nový šéf tiež starý od začiatku na mne sedí ponížili a stráni má pred kolegyňa mi. Vyhráža sa mi výpoveďou keďže som na dobu určitú. A kolegyne mi podraz aj nohy.zastupovala má jedna keď som bola na pn a na hadala mi odpadky do koša potom zavolala šéfa nech sa pozrie aký mám neporiadok a za určité som sme tie ne vynáša la odkedy som tam.Nič čo urobím nieje dobre.doma to nieje o nič lepšie muž nezamestnaný všetko ťahá ja ale z min.platu to nezvládam.dokonca keď je dieťa chre musela som ísť ja na ocr.takže som si ista ze mi zmluvu nepredĺži a prídeme aj o byť. Nevládzem jeden deň nieje Šťastný pokojný. Myslím na samovraždu čím ďalej tým viac.
Nevladzem ďalej všetko sa kazi
Musim ist.rano velmi skoro vstavam.vdaka ze si si to precital
Ano podpori.ale on je nezamestnany.
Manzel ma voci tebe vyzivovaciu povinnost pravne vymahatelnu.
Co na to jeho matka? Podpori ho v tom, prijme ho k sebe a vas posle prec?
Manzel
On je tvoj manzel alebo priatel?
On pojde k matke ja tam miesto nemam .a nemam nikoho kam by som sla.
Cize ked pojdete z najmu on ma kde byvat a ty s dietatom nemas kde byvat... ako je toto mozne?
Nic.myslim ze mmu to je jedno.on mavkde byvat.
Ked mu povies, ze pravdepodobne koncis v praci a nebudete mat na najom, co hovori?
Nestra sa o rodinu.nestara kde budeme byvat proste o nic.do prace nepojde sem tam ma neake ksefty z ktorych ja mam tak 10e.sebec a mamickar.