Ahojte potrebujem poradit ako by ste sa zachovali v mojom pripade:-/ Zijem s muzom (niesme zobrati) mame 2 deti..1 chodi do skolky s druhym som na materskej...Ide o to ze moj muz ma neustale nejake financne problemy..chodi do prace ale stale chybaju peniaze..pracuje tu na slovensku na zivnost...rozprava ako dobre zarobi ale ani euro neusetrime ..V praci mava peniaze po kazdych 2 tyzdnoch mne tvrdi cca 700-800 euro ako kedy...ja vlastne ani presne neviem kolko zaraba ale cez 1000 euro urcite..Nerad sa rozprava o praci tak ja sa uz radsej na nic nepytam lebo to skonci ako vzdy hadkou zevraj ja myslim len na peniaze :(
Nakupy robi on...mne da ak si vypytam a ak samozrejme vtedy ma..vela krat sa stalo ze nebolo z coho zaplatit seky v skolke tak si musel pozicat..alebo na potraviny,plienky..Nikdy mu peniaze nevystacia do dalsej vyplaty...Najom tiez neplatime nacas..napriklad teraz uz meskame asi 10 den..asi pred tyzdnom nam vypli tv(magio) a internet lebo on to nezaplatil a ja som otom prosim pekne an netusila...Nemyslim si ze som narocna zena, nepotrebujem milionara,nepotrebujem nakupovat kazdy mesiac ale nemat niekedy ani zaco zaplatit sek do skolky alebokupit detom oblecenie ak je to nutne ma fakt vytaca :(...Pracoval isty cas aj v nemecku,v rakusku ani tak nic neusetril a to nepracoval na zivnost..:( uz dlhsiu dobu premyslam o odchode ale stale som tu a cakam na zmenu...Tak isto v sexe to nefunguje..mame ho vacsinou len ked chce on..Nikam spolu nechodime..na ziadne vylety,dovolenky..on ide cez vikend na ryby s malym a ja som s malou doma :( Nikdy som od neho nepocula zeby navrhol napriklad ze pojdeme do ZOO ..stale iba ryby..sem tam si odskoci na pivko na hodku dve ...Z prace chodi okolo 7 vecer takze som cely den sama..ked pride lahne pred tv ani sa spolu poriadne nerozpravame...Neviem co mam robit..ci cakat ze sa zmeni alebo sa pobalit a zacat inde novy zivot..Mam tu moznost....
Este sa stala taka vec..asi vo februari,boli sme pohadani a on sa zobral a odisiel na celu noc..bol v bare s kamosmi tu pri dome..ked rano prisiel urobila som scenu a dala som mu slabu facku..viem nemala som to robit ..v zivote som chlapa neudrela stalo sa to 1 x :/...on sa postavil a vratil mi to ale nie jednou facku ale viacerymi..skor ma plieskal po hlave az som skoncila na zemi..uz vtedy som chcela odist ale priliezol zamnou ze prepac a bla bla..cez leto sa to zopakovala ale znova som bola iniciatorka ja..dala som mu zas ako prva ale len taky osuch o lice nic hrozne..a on mi natrieskal..mala som oskrete koleno..slabsiu modrinu na ruke z toho ako silno mi drzal ruky...Ak by mi vratil taku istu neprekvapilo by ma to ..ale to co urobil bolo trosku moc..
Prosim hlupe komentare si nechajte pre seba...Stale som neodisla..aj kvoli malej..neviem ci ju chcem obrat o otca ale zaroven viem ze takto zit nechcem :( z ruky do huby..nikam nechodit..Stale sa rozhodujem ci odist alebo nie...
Financne problemy v rodine a nielen to
"Z ruky do huby, nikam nechodit", no chudiatko moje.. tak si podaj inzerat - chcem chlapa ktory ma 2000 eur v cistom a je ochotny mi polovicu dat. Znacka: Laska nadovsetko :D
Vaše manželstvo má veľmi vážne trhliny a ak sa ho ešte chcete pokúsiť zachrániť, odporučila by som vám manželskú poradňu. S pomocou odborníka skôr začnete chápať jeden druhého a ak má to manželstvo ešte nádej na záchranu, tak nájdete spôsob. Skúste si obaja spísať na papier, na jednej strane to, čo vám na partnerovi vadí a čo by ste chceli zmeniť, na druhej to, čo na ňom máte radi. Dajte si to vzájomne prečítať a zamyslite sa nad tým. Potom o tom diskutujte, či je možné dospieť k nejakému riešeniu. Napr. ísť dva krát do mesiaca miesto na ryby na spoločný rodinný výlet. Riešenie sa môže nájsť len vtedy, ak obaja budete chcieť. Ak chce len jeden, je to príliš málo.