Ahojte potrebujem poradit ako by ste sa zachovali v mojom pripade:-/ Zijem s muzom (niesme zobrati) mame 2 deti..1 chodi do skolky s druhym som na materskej...Ide o to ze moj muz ma neustale nejake financne problemy..chodi do prace ale stale chybaju peniaze..pracuje tu na slovensku na zivnost...rozprava ako dobre zarobi ale ani euro neusetrime ..V praci mava peniaze po kazdych 2 tyzdnoch mne tvrdi cca 700-800 euro ako kedy...ja vlastne ani presne neviem kolko zaraba ale cez 1000 euro urcite..Nerad sa rozprava o praci tak ja sa uz radsej na nic nepytam lebo to skonci ako vzdy hadkou zevraj ja myslim len na peniaze :(
Nakupy robi on...mne da ak si vypytam a ak samozrejme vtedy ma..vela krat sa stalo ze nebolo z coho zaplatit seky v skolke tak si musel pozicat..alebo na potraviny,plienky..Nikdy mu peniaze nevystacia do dalsej vyplaty...Najom tiez neplatime nacas..napriklad teraz uz meskame asi 10 den..asi pred tyzdnom nam vypli tv(magio) a internet lebo on to nezaplatil a ja som otom prosim pekne an netusila...Nemyslim si ze som narocna zena, nepotrebujem milionara,nepotrebujem nakupovat kazdy mesiac ale nemat niekedy ani zaco zaplatit sek do skolky alebokupit detom oblecenie ak je to nutne ma fakt vytaca :(...Pracoval isty cas aj v nemecku,v rakusku ani tak nic neusetril a to nepracoval na zivnost..:( uz dlhsiu dobu premyslam o odchode ale stale som tu a cakam na zmenu...Tak isto v sexe to nefunguje..mame ho vacsinou len ked chce on..Nikam spolu nechodime..na ziadne vylety,dovolenky..on ide cez vikend na ryby s malym a ja som s malou doma :( Nikdy som od neho nepocula zeby navrhol napriklad ze pojdeme do ZOO ..stale iba ryby..sem tam si odskoci na pivko na hodku dve ...Z prace chodi okolo 7 vecer takze som cely den sama..ked pride lahne pred tv ani sa spolu poriadne nerozpravame...Neviem co mam robit..ci cakat ze sa zmeni alebo sa pobalit a zacat inde novy zivot..Mam tu moznost....
Este sa stala taka vec..asi vo februari,boli sme pohadani a on sa zobral a odisiel na celu noc..bol v bare s kamosmi tu pri dome..ked rano prisiel urobila som scenu a dala som mu slabu facku..viem nemala som to robit ..v zivote som chlapa neudrela stalo sa to 1 x :/...on sa postavil a vratil mi to ale nie jednou facku ale viacerymi..skor ma plieskal po hlave az som skoncila na zemi..uz vtedy som chcela odist ale priliezol zamnou ze prepac a bla bla..cez leto sa to zopakovala ale znova som bola iniciatorka ja..dala som mu zas ako prva ale len taky osuch o lice nic hrozne..a on mi natrieskal..mala som oskrete koleno..slabsiu modrinu na ruke z toho ako silno mi drzal ruky...Ak by mi vratil taku istu neprekvapilo by ma to ..ale to co urobil bolo trosku moc..
Prosim hlupe komentare si nechajte pre seba...Stale som neodisla..aj kvoli malej..neviem ci ju chcem obrat o otca ale zaroven viem ze takto zit nechcem :( z ruky do huby..nikam nechodit..Stale sa rozhodujem ci odist alebo nie...
Financne problemy v rodine a nielen to
Z osobnej skúsenosti moji dvaja bývalí partneri taktiež zarábali pekne. A peňazí nikdy nebolo, na kamošov to áno. Tiež ma nebravali na výlety, lebo to stalo peniaze :) časom vyšlo najavo, hazard a drogy... Takže keď som si zratala dva a dva, pochopila som kam idú všetky financie, prečo je partner raz odmeraný raz ťuťu muťu, potom agresívny a pod. Zvlastne že som hneď po prvom pritiahla do života ďalšie také individuum, ba ešte
horšie. No bola to najlepšia škola pre mna.Autorke témy odporúčam odísť od neho, ak máš kam, a ver že to takto bude lepšie aj pre deti. Nezostavaj s niekým kto nieje úprimný a vedie dvojaký život. Taký človek sa len ťažko zmení, môže ti rozprávať rozprávky no nedaj sa oklamať. Prácu si nájdeš, pomôže ti rodina, priatelia, a ak nie musíš sa spoľahnúť len sama na seba, prestať sa ľutovať a pohnúť sa ďalej v živote. Držím palce
Svoji reklamu si strč do řiti vole.!
Bohužel, finanční problémy se občas nevyhnou nikomu z nás. Vždycky jsem byl velký odpůrce půjček, ale nedávno jsem se taky dostal do situace, kdy jsem musel zaplatit nečekanou škodu. Docela dobře jsem pořídil tady: autozastavarna-werke.cz
baby200
04.10.15 07:45
z coho co tu citam mas 2 problemy. Financne a osobne. Co znamena, ze "mas tu moznost" zacat novy zivot ? Mas bokovku, milenca ?
Tvoj muz, bud nieco ukryva, alebo je financny babrak /alebo oboje/. Z toho platu, co popisujes sa da vygazdovat. Problem je, ak si nevie dobre hospodarit a rozratat si to. Na to je dobre, robenie si domaceho uctovnictva a hlavne PLANOVANIE DOMACEHO ROZPOCTU. Okrem toho je mozne, ze ma bokovku, milenku, alebo sa dal na hazard a ma nejake dlhy. Nedostatok penazi moze byt rozny, ak ma clovek prijem, ale peniaze neostavaju.
Co sa tyka vyletov - chapem, ze si sama doma a nudis sa. Ale toto mame aj u nas doma. Som pracovne vytazeny, ale snazim sa. Nakupy, doma, praca atd. Lenze z jedneho platu tahat vsetko + co si zienka vymysli za blbosti... pardon, skus si financovat ten luxus sama, ked druhy bude vymyslat, ze nevie co od dobroty. Vymysli ty nieco a tak, aby to nenaburalo vas rodinny rozpocet, ked uz ste stale nejak v deficite. Neni lahke makat v praci, potom este doma a este vymyslat nejake vylety, ked unaveny clovek z prace, domacnosti a deti, by si chcel radsej pospat a mat klud, aby ho nikto neotravoval....
Co sa tyka fackovania - nefackuj ho. Vyvolava to negativne emocie a situacia, ked je dusna, existuje zakon akcie a reakcie. Takze sa nediv, ze sa ti to vrati. Alebo ta on bije len tak, ze zacne prvy ?
Skus nezvysovat hlas a porozpravat sa s nim, kde mu dopredu povies, ze su vazne veci a nechces, aby ste sa hadali, ani kricali. A ze sa musite o nich v KLUDE porozpravat. Teba nemusi zaujimat kolko zarobi, ale nech si urobi poriadok sam vo financiach a plati nacas pevne platby /najom, elektrika, voda, plyn, skolka,...atd a nech mate co jest. Nech robi vsetky nakupy, alebo ti da na ne peniaze, ak to nestiha. Ale ak to nevie, tak nech vylozi karty na stol, ako s nimi gazduje, ze sa to da zmenit. Pri aktivnom riadeni /rozpocte/ sa to da s vasim prijmom zvladat v pohode. Tak kde ma problem /bez kriku/ ?
Ak sa nevie rozpravat, tak mu to napis na papier, nech si to precita a vychladne.
Aby to nebolo nakoniec tak, ze kazdy z vas si prihrieva vlastne masielko na hlave.
Poviem vám len toľko, že žiť z materskej dovolenky sa nedá, ale veľakrát vás na to osud prinúti.
Môj bývalý manžel zarábal niekedy aj 2 tis. eur, nebol živnostník a peňazí sme nikdy nemali, len samé dlhy a exekúcie. Všetky peniaze išli mojej bývalej svokre, ktorá si chodila na účet akoby nič a to kvôli tomu, že naše peniaze chodili na jej účet, lebo môj manžel už mal vtedy exekúcie o ktorých mi zabudol povedať.
Z jeho platu žili jeho rodičia a žúroval z nich ešte on. Ja som bola s dvoma malými deťmi sama, 17 kilometrov od mesta a občas mi svokra prišla hodiť gumáky pre deti, alebo nejaké čokoládky. Všade ma ohovárala, že s trovím aj to čo nemám a oni ma živia a teraz ja mám novú rodinu, 3 deti a požičiavam peniaze bývalému manželovi.
Tým chcem povedať, že nemusíte súdiť každého podľa toho čo stroví. Decko potrebuje aj jesť, plienky, očkovania a všeličo iné.
2 deti + manželka, nájom, účty, škôlka, strava z čoho chceš šetriť? K tomu chceš výlety čo tiež niečo stojí, spočítaj si za celú rodinu koľko zaplatíte za návštevu Zoo. A úprimne, kto by to štádiu chcel v tomto po ňom prebrať? Platiť a nič z toho?
A kolko financii do domacnosti prinasas ty? Ci len odjakziva sedis s deckami doma na materskych dovolenkach? :D
Tak sa rozijd a kde pojdes? :D Z coho budes zit ked teraz su ti tie peniaze malo.
A to nehovorim ze ich mas teraz vela ale je mozne ze nebudes mat uz ziadne, na nejake vyzivne zabudni.
Žena, tušíš ty vôbec koľko treba "len" na odvody? Však aj ty máš materskú a plienky sú predsa tvoja starosť. Záleží koľko máte splátok, lebo ak máte splátky na 3 tis. a on zarába tisíc, tak žiaľ, bohu. :-(
Chod od neho, ak si s nim nestastna. Nepochopim, naco si ludia robia deti a su vo vztahu s niekym, s kym to nezvladaju. Ak mas strach co s tebou bude, lebo to je pravy dovod preco, zostavas, tak niekoho popros o pomoc. Rodinu alebo priatelov, aby ti pomohli sa postavit na nohy. Vo vztahu, kde sa tak casto mlatite, sa velmi neda vratit spat. Ostavaju hlavne jazvy na dusi a tie sa hoja tazsie ako tie na tele.
Ale mozne je vsetko, len to musite chciet obaja napravit.
dievca zobud sa.tvoj ma bud druhu frajerku,alebo ma dajake bokovky!(mozno hra hazard!)nie je mozne ze nevies kolko zaraba,ak je taky nezodpovedny preco nedrzis kasu ty!platit ,seky drzat domacnost,stravu, adt.nechces zobrat detom otca!???akeho?nezodpovedneho co ta bije!nebud smiesna.radsej odijd pokial deti nebudu mat traumu z otca a budu sa bat dozivotne najst si partnera.