Financne problemy v rodine a nielen to

Príspevok v téme: Financne problemy v rodine a nielen to
baby200

Ahojte potrebujem poradit ako by ste sa zachovali v mojom pripade:-/ Zijem s muzom (niesme zobrati) mame 2 deti..1 chodi do skolky s druhym som na materskej...Ide o to ze moj muz ma neustale nejake financne problemy..chodi do prace ale stale chybaju peniaze..pracuje tu na slovensku na zivnost...rozprava ako dobre zarobi ale ani euro neusetrime ..V praci mava peniaze po kazdych 2 tyzdnoch mne tvrdi cca 700-800 euro ako kedy...ja vlastne ani presne neviem kolko zaraba ale cez 1000 euro urcite..Nerad sa rozprava o praci tak ja sa uz radsej na nic nepytam lebo to skonci ako vzdy hadkou zevraj ja myslim len na peniaze :(
Nakupy robi on...mne da ak si vypytam a ak samozrejme vtedy ma..vela krat sa stalo ze nebolo z coho zaplatit seky v skolke tak si musel pozicat..alebo na potraviny,plienky..Nikdy mu peniaze nevystacia do dalsej vyplaty...Najom tiez neplatime nacas..napriklad teraz uz meskame asi 10 den..asi pred tyzdnom nam vypli tv(magio) a internet lebo on to nezaplatil a ja som otom prosim pekne an netusila...Nemyslim si ze som narocna zena, nepotrebujem milionara,nepotrebujem nakupovat kazdy mesiac ale nemat niekedy ani zaco zaplatit sek do skolky alebokupit detom oblecenie ak je to nutne ma fakt vytaca :(...Pracoval isty cas aj v nemecku,v rakusku ani tak nic neusetril a to nepracoval na zivnost..:( uz dlhsiu dobu premyslam o odchode ale stale som tu a cakam na zmenu...Tak isto v sexe to nefunguje..mame ho vacsinou len ked chce on..Nikam spolu nechodime..na ziadne vylety,dovolenky..on ide cez vikend na ryby s malym a ja som s malou doma :( Nikdy som od neho nepocula zeby navrhol napriklad ze pojdeme do ZOO ..stale iba ryby..sem tam si odskoci na pivko na hodku dve ...Z prace chodi okolo 7 vecer takze som cely den sama..ked pride lahne pred tv ani sa spolu poriadne nerozpravame...Neviem co mam robit..ci cakat ze sa zmeni alebo sa pobalit a zacat inde novy zivot..Mam tu moznost....
Este sa stala taka vec..asi vo februari,boli sme pohadani a on sa zobral a odisiel na celu noc..bol v bare s kamosmi tu pri dome..ked rano prisiel urobila som scenu a dala som mu slabu facku..viem nemala som to robit ..v zivote som chlapa neudrela stalo sa to 1 x :/...on sa postavil a vratil mi to ale nie jednou facku ale viacerymi..skor ma plieskal po hlave az som skoncila na zemi..uz vtedy som chcela odist ale priliezol zamnou ze prepac a bla bla..cez leto sa to zopakovala ale znova som bola iniciatorka ja..dala som mu zas ako prva ale len taky osuch o lice nic hrozne..a on mi natrieskal..mala som oskrete koleno..slabsiu modrinu na ruke z toho ako silno mi drzal ruky...Ak by mi vratil taku istu neprekvapilo by ma to ..ale to co urobil bolo trosku moc..
Prosim hlupe komentare si nechajte pre seba...Stale som neodisla..aj kvoli malej..neviem ci ju chcem obrat o otca ale zaroven viem ze takto zit nechcem :( z ruky do huby..nikam nechodit..Stale sa rozhodujem ci odist alebo nie...

Lavera

všetko sa da riešit, len treba najst ten spravny sposob. Vela ludi ma finančne problemy. Velmi doleži te je dohodnut sa s veritelom na uhrade svojho dlhu, idelane formou splatkoveho kalendara. Napriklad s Krukom sa na tom bez problemov dohodnete-vlastne skusenosti

Mrauka

Ano, nemozeme cakat, ze sa zmeni ten druhy, musime sa zmenit my. Rozhodne necakat, ze ho zmeni dieta. Keby chcel, zmeni sa davno.
Mudre rozhodnutie Remca :)

Remca7485

Ja mám rovnaky problem, chvalabohu som mlada a nemame deti, skoncila som teraz vysoku skolu takze sa to vsetko rozbieha, ale ten moj je taky isty nepodarok, mobil mu hockedy odpoja lebo nezaplati, najom nezaplati mesiac pritom mne tvrdi ze zaplatil, lieta po celom slovensku a stale nieco vybavuje, klame mi ale uz som rezignovala, povedala som si ze si budem riesit svoju pracu a ked si cosi nasetrim tak odidem a zacnem od znovu :)...ono ja viem ze mas dve deti, ale najhorsie je sediet a cakat na zazrak - ten nikdy nepride ked nezacnes nieco so zivotom robit, ludia sa nemenia a to si musis uvedomit :). Ak mas moznost zit inym zivotom tak to urob, lebo prezivat zo dna na den je utrpenie :).

bribar

Zdravím,môoj názor je,že najprv by ste problém mali riešiť v pokoji a kľude.
Keby som aj ja vyfackala svojho muža aj on by ma vyfackal,to by sme sa už navzájom nerešpektovali.
1000 € je málo v dnešnej dobe.Vy ste 4 členná rodina,čo je veľmi málo. Z tyćh 1000 € ,treba jedlo,potreby,škôlka,režim-neviem koľko platíte za kurenie atd. alebo či ste nájme.
Napríklad ja s partnerom tiež podnikám,teraz nám moc nejde podnikanie.Zhruba 1500 € zarobíme obaja,čo je veľmi málo ak vyrátame odvody,účtovníčku,nájomné,tankovanie,mobil,TV a potraviny + niekedy drogéria + keď máš nečakané výdavky(napr.oprava auta) vt) vtedy sme mínuse,sotva vieme ušetriť...
Ja som si začala plus vyrábať,čo je iba moja práca a oveľa viac si ma začal partner vážiť.
Skúste sa porozprávať,veď máte rodinu,všetko sa dá vyriešiť ale iba pokoji.
Ak nechce riešiť,ak nemá záujem o teba a rodinu,tak je isté,že ho nezaujímáš a vtedy sa pozbieraj a CHOĎ PREČ od neho,nemáš čo riešiť.
Ak si seba nebudeš vážiť a všetko mu odpustíš a ostaneš pri ňom aj pri jeho nezáujme o Vás tak si ťa nikd nebude VÁŽIŤ! Dovolíš mu jemu aby si ťa nevážil. Mňa raz urazil moj partner,a neboli žiadné fyzické útoky iba slovom ma urazil,vtedy som sa hneď pobrala domov.Povedala som,že ja takéto správanie netolerujem. Prišiel za mnou,ospravedľnil sa pred mojimi rodičmi a odvtedy si to nezopakovalo.
Prajem ti veľa štastia aby sa Vám vyriešili problémy!

Jetotak

Mitt ty uz prestan plut svoju zakomplexovanost kade chodis. To ze ty si lakomy a lenivy zarobit tu uz vie kazdy. A este sa budes cudovat ze sa na teba kazda vykasle. Iba zavidis druhym chlapom ze sa vedia postarat zatial co ty sedis mamicke pri riti. Autorka temy, nasla si si debila. Tisic eur je na SK luxusny plat z toho 4clenna rodina vyjde bez problemov. Poznam x ludi ktori presne z tohoto prijmu ziju a vyjde vzdy na vsetko plus aspon vziat deti do zoo. To zvladne aj chlap ktory pracuje do vecera aspon cez vikend ist na par hodin na vylet. Na co ste si robili decka? Nuz asi tie peniazky utekaju inde za znackovu bundicku pre milenku napriklad.

nescafe4

suhlasim s denisou ked si videla ze mate financne problemy ze je tvoj chlap aky je preco s nim mas druhe dieta? Nieje nic mudrejsie nez do nefungujuceho vztahu narobit co najviac deti aby trpelo co najviac ludi.. namiesto 200 eurovej materskej si mohla uz ist do prace aby ste si slusnejsie zili... neber to v zlom ale je to tak...

denisaf

a ty si kde mala rozum moja? spravit si dve decka s takym debilom co sa ani o seba nepostara???!! mohla si mat len jedno uz ked si videla aky je mohla si uz pracovat a starat sa sama o seba... ja vas zeny nechapem naco stale cakate....ze sa ten vas zmeni a bude to ine koli decku?? nezmeni sa!

Mitt

Si len obyčajná zlatokopka a ešte aj provokatérka. Samozrejme, princezničká si nechá nabúchať dve decká, aby si poistila stály príjem od partnera a aby pri tom mohla sedieť doma na riti. Ty si myslíš, že tie peniaze padajú z neba ako daždové kvapky ? Omyl, človek dostáva za prácu plat = určitý obnos penazí, ktorý je VYČERPATELNÝ, najmä, pokiaľ nezarába 10 000 e mesačne. Pokiaľ si vypadala ako tak k svetu, mala si zaloviť v iných vodách, ked si sa chcela nechať vydržiavať a nemusela si na to používať ani decká...A k tým tvojím provokáciam a fyzickým útokom je zbytočné vyjadrovať sa.