Zdravim. Nechal som sa dobrovolne hospitalizovat kvoli uzkostiam, avsak prostredie sa mi nepaci, chcem ist domov. Ako mam postupovat? Vdaka.
Chcem isť domov z dobrovolnej hospitalizacie na psychiatrii - postup
Ako graupel, ako si pokročil, čo nové?
...ako tvrdí luciano, slabšie povahy to vzdajú. Treba si stáť za svojou požiadavkou aj napriek presviedčaniu lekárov. Na reverz máš právo. Tiež som túto situáciu prednedávnom absolvovala - úspešne- a tiež na mňa skúšali rôzne presvedčovacie metódy :)
Ak ma nepustia, aky je max. pocet dni, ktore ma tu mozu drzat?
Ja som pred pár rokmi odišiel z nemocnice vo Veľkom Záluží hneď na druhý deň po prijatí. Šiel som za hlavnou sestrou a oznámil jej, že chcem ísť domov. Sestra ihneď zavolala primárku, ktorá prišla a začala ma presviečať, aby som neodišiel. Keď neuspela, tak zavolala psychológa a ten si ma teda poriadne podal. Slabšie povahy by to asi nevydržali a stiahli by svoju žiadosť, ale ja som tvrdá palica a vydržal som ten nátlak, takže mi nakoniec dovolili odísť s tým, že som samozrejme podpísal reverz.
Reverz. Btw to tam chytáš WiFi? :)
Z vlastnej skusenosti to sice nemam, ale viem, ze z psychiatrie nepustaju na reverz velmi radi. Ale mozno je to ine, ked si tam dobrovolne... ale neverim tomu. Podla mna s tym budes mat tazkosti.
Pokiaľ si plnoletý a svojprávny, môžeš podať reverz a odísť, nikto ťa tam nemôže držať. Porozprávaj sa so svojim lekárom. Za neplnoleté osoby môžu podať reverz rodičia. Smiem sa spýtať na akej psychiatrii si?
podať reverz.
To si sa skoro spamatal ze cvokaren nie je all inclusive hotel pri mori ale skor riadny koncentrak :D Ale staci podat regres ako v kazdej nemocnici