Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maly penis

Príspevok v téme: Maly penis
Tim1312

Prosim vas ludia pomozte mi mam 20 rokov a mam 5 cm penis pri stoporeni 10cm a som este panic s to mam 20 rokov hanbim sa aj hladat babu s takym penisom neviem co mam robit ci je to kvoli nadvahe ale to asi nie mam 105kg a 196 vysku tak mewem prosim vas poradte mozno ak niekto aj odborne dakujem vopred ☺

andrej_

minule som narazil práve na článok o produkte, ktorý sľubuje zväčšenie penisu po 3 mesačnom užívaní. neviem, či pomáha, lebo som ho neskúšal, so svojou výbavou som spokojný. Ale ako tu píšu viacerí, veľký penis nie je to, čo robí vzťah kvalitným, ak nájdeš tú pravú, bude Ťa mať rada takého, aký si. Aby som nezabudol, ten článok nájdeš na tomto linku www.pevnaerekcia.sk

A držím palce, aby si to vyriešil k svojej spokojnosti :) prajem pekný večer...

jojo777

chlape mat tvoje problemy...ja mam 30 rokov a 12cm co neni moc od teba...mam asi 7 priatelku uz snubenicu a idem sa zenit...vsetko pred boli dlhodobe vztahy a ani jedna sa mi nikdy na moj falus nestazovala...vsetko je len otom ci ju urobis...ak sa odbavis do 2 minut takmozes mat aj 20cm a nebude spokojna...no ver ze aj s tvojim ju dokazes priviest do sialestva...a ak ta miluje je jej to jedno aku ma dlzku hlavne ze je ;)

Robert Peterky

10 cm nie je úprimne veľmi veľa, avšak neobával by som sa toho tak strašne. Ženská vagína je mimoriadne prispôsobivá čo do roztiahnutia tak aj do stiahnutia.
A navyše, ak ťa žena bude ľúbiť, pochopí to a budete to spoločne riešiť tak, aby bolo dobre pre všetkých.
Teda smelo do toho :) a prípadné neúspechy si moc neber.

WTFisthis

20 rokov a 5cm penis? Fúha nechcel by som...Ja mám 17 rokov a 18cm penis, ale zas ho mám krivý nadol, ale nie moc :D

Tim1312

Newem ci su vhodne tabletky na maly penis a aky je rozdiel medzi penrium a xtrasize alebo inymi vyrobkama a neni nahodou pumpa bolestiva a mam este taky problem ze pri masturbacii sa spravim za 3 min je to normalne alebo nie?dakujem za odpoved