Citim sa ako uplny debil... Kamoska si dala status na fb s ohromnou hrubkou, tak som jej napisala sukromnu spravu, teda nie komentar!!! ako to ma byt spravne, a uplne ma odbila, ze co sa do nej navazam, pritom som to vobec nemyslela zle. A vyzeram ako hlupa. :(
Ja viem, ze to nie je dolezite, zalezalo mi len na kamaratke, aby tam tu chybu nemala, lebo si to cita dalsich dvesto jej priatelov.. Ano, mozno 20 z nich si uvedomi, ze je to chyba... ale v konecnom dosledku to ukazuje uroven ludstva, ked v kazdom statuse je milion chyb, a dalsi milion ludi si to aj s chybami cita, tak to potom aj s chybami napise...
Ved mne je to jedno. Len som chcela dobre. :(
Prečo sa ľudia strašne urazia, keď ich upozorním na pravopisnú chybu?
cuketka
ich vlastná neschopnosť a nízke sebavedomie zároveň snaha previesť pozornosť iných ľudí na kritizovaného človeka.
OOOOOO to bol zamer ;D
iná vec je, čo vedie ľudí k dávaniu nevyžiadaných rád, opravovaniu a poučovaniu. bohvie, čo všetko nevedomé sa skrýva za "konštruktívnou kritikou" a aký má vlastne význam...
SYREK: urazlivY narod. Nie urazlivi
ach jaj
Flexiplexi vela ludi sa uraza pre kazde jedno upozornenie nielen pre pravopisne chyby. Ludia nemaju radi ak ich na nieco niekto upozorni ze niekde urobili chybu lebo sa citia ponizeni a hlupi. Kazdy clovek nema rad ak je inym clovekom poucovany. Najma ak ich niekto pre nieco upozorni pred inymi ludmi tak je to totalne zhodenie cloveka. Kritiku len malokto dobre znasa. A je to akakolvek kritika ci uz pre pravopis alebo hocico. Lucia su uz raz taki a najma slovaci su strasne ale strasne urazlivi narod.
Len pohodovy clovek znesie kritiku kladne z ktorej sa moze poucit. Len pohodovy a rozumny clovek vie kedy je kritika na jeho osobu opravnena a snazi sa z nej nieco zobrat. Ale pohodovych a rozumnych ludi je malo.
pretoze to nikoho nezaujima... proste mne je u riti e robim gramaticke chyby a vecsinou najme pri konfliktoch sa to robi ked uz jedna strana nema argumenty tak si rypne...
Je to smutné ale úprimnosť je v dnešnej dobe braná ako urážka. Ak chceš aby bola stále tvojou kamoškou tak si radšej nechávaj takéto veci pre seba. Ak už nechceš aby bola tvojou kamoškou tak ju upozorni, že nemá zverejňovať citáty, ktoré sama nedodržiava a neváži si ich...
Inú radu nemám. Veľa šťastia v tomto falošnom svete ;)
Boze, ty mas problemy..
nekomentujem
Hm, zrno v tomto pripade padlo na skalnatu podu a neujalo sa...
flexiplexi ale inak je to velmi poucna prihoda, tu si zapamatam. To clovek nevymysli, to je zivot. :)
A viete, co bol najvacsi paradox? Ze to mala v statuse s citatom :"Pravy priatel upozorni na chyby teba, falosny ostatnych."
Ja uz neviem, ako sa ma v dnesnej dobe normalny clovek spravat.