Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Snubný prsteň

Príspevok v téme: Snubný prsteň
forgi1

Čaute, približne o mesiac sa chystá požiadať priateľku o ruku a pomaly mám v tom poriadny zmätok.
Bol som rozhodnutý, že jej kúpim prsteň - jeden sa mi zapáčil, ale je bez očka. Kolega mi dnes povedal, že snubný prsteň by mal byť s očkom a aj to len z bielym a aj to s vypuklým, tak neviem.
Medzitým mi krstná mama povedala, že predsa sa kupuje obrúčka už keď ju idem požiadať o ruku a to som už celkom vedľa. Poradíte mi?
Inak priateľka nenosí žlté zlato, tak čo myslíte radšej biele zlato, alebo striebro?

ondrej49

@stanka292 dakujem ti..uz som jej aj vybral prstienok, nakoniec som zvolil tiez 3D zlatnictvo, maju tam najkrajsie vyrobky..tak dufam ze moja zenuska bude spokojna a ze ju aspon trosku potesim :-)

laurora

Ahoj, určite nekupuj obrúčky ako tu niektorí radia!! Obrúčky by ste mali ísť kupovať spolu, už keď ste zasnúbení a mali by ste si ich vybrať obaja, také aké sa vám páčia.... A áno zásnubný prsteň by mal byť s očkom, musíš vedieť aký ma tvoja priateľka vkus, či sa jej páči prsteň len s jedným očkom, alebo s jedným väčším a maličkými okolo....keď si na zásnubnom prsteni nepotrpí, kašlite nato, to naozaj závisí od toho aký je to typ ženy. Väčšina žien si nato práve potrpí, aj keď je to len obyčajný marketingový ťah. A radšej biele zlato ako striebro, určite. Pekný zásnubak sa dá sa kúpiť aj za normálnu cenu ( cca 120-150 €) Samozrejme mimo BA a veľkých miest. Veľa šťastia :)

stanka292

@ondrej49 my ked sme si z 3D zlatnictva dali vyrobit obrucky podla vlastnych predstav, tak cca do 21 dni sme ich mali.. ale ak by si to potreboval skor tak oni su velmi ochotny a urcite by si sa s nimi dohodol..

ondrej49

ja sa tiez chystam ist kupit svojej priatelke prsten, chcem aby bol vynimocny.. ako som si cital prispevky od vas tak ma zaujalo to 3D zlatnictvo.. ako dlho ste cakali pokial vam vyrobili prsten podla vlastnych predstav?

mamkaanka

ano, v 3D zlatnictve to robia cez taky program, treba tam zajst a informovat sa ako to vlastne cele funguje, ale mam pocit, ze vy tam pridete, poviete svoju predstavu a oni vam ukazu moznosti a spolu si tam nakombinujete aky vlastne chcete

veronika89_8

skoda ze tieto chvile su len raz za zivot, ze? Moj drahy mi kupil teraz na vyrocie prstienok od nich, tak sa teraz z neho vytesujem :-)