Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Snubný prsteň

Príspevok v téme: Snubný prsteň
forgi1

Čaute, približne o mesiac sa chystá požiadať priateľku o ruku a pomaly mám v tom poriadny zmätok.
Bol som rozhodnutý, že jej kúpim prsteň - jeden sa mi zapáčil, ale je bez očka. Kolega mi dnes povedal, že snubný prsteň by mal byť s očkom a aj to len z bielym a aj to s vypuklým, tak neviem.
Medzitým mi krstná mama povedala, že predsa sa kupuje obrúčka už keď ju idem požiadať o ruku a to som už celkom vedľa. Poradíte mi?
Inak priateľka nenosí žlté zlato, tak čo myslíte radšej biele zlato, alebo striebro?

terezzka

Janka skoda ze nemas aj nejaku fotku, chcela by som vidiet aky by si chcela a aku mas predstavu..ved ak najdes, tak posli, budem len rada:-)..inak som necakala ze napises toto zlatnictvo, lebo kamaratka si u nich davala vyrabat obrucky..ona len v dobrom o nich rozpravala..ze len priniesla obrazok ake chcu obrucky a ze presne take jej vyrobili..nerobili jej ziadne problemy, ze taky nevedia vyrobit a podobne ako sa jej stalo v inom zlatnictve..som bola az milo prekvapena ked mi o tom rozpravala..

janulienocka2

Steffanie preto, lebo snubný prsteň by mal vyberať chlap a malo by to byť pre ženu prekvapenie, tak pre toto jediné ma to odrádza. Ale inak som na 90% už rozhodnutá že pôjdem s ním vyberať. Dokonca včera sme sa o tom bavili a povedal že on by bol len rád keby som si vybrala a že pokiaľ mne to nevadí že nebudem mať prekvapko tak jemu tiež nie. Záleží už len na mne.
Terezzka páčia sa mi prstene v 3d zlatníctve v Bratislave. A oni tam majú aj ponuku že si môžeš sama navrhnúť aký chceš. Fotku ale bohužiaľ nemám, iba tak v hlave mám predstavu aký by som chcela. Ale ak niekde nájdem aspoň podobný tak ti pridám. Inak ale som sa chcela spýtať, nemáte niekto od nich prstene alebo nejaké šperky? Je to dobré zlatníctvo?

terezzka

Janka a v ktorom zlatnictve si si nasla ten prstienok?..pridaj fotku ak mas aby sme vedeli ohodnotit ci si si pekny vybrala..kludne by ste to mohli tak spravit ak tvoj priatel nebude proti..a myslim ze mnoho chlapov by to tak chcelo, lebo pre niektorych to je fakt tazke vyberat prstene a nemaju to moc v laske..viem zo aj na zaklade toho mojho..ale kedze ja som chcela prekvapko, tak nemal na vyber :D :D

steffanie99

Jani preco by to bolo blbe?...ved aj tak premyslas ze zasnubny prsten pojdete spolu kupovat, tak to si uz rovno mozes nejaky navrhnut a nech ho len on zaplati...ale rozhodnutie je na tebe...povedz mu to a uvidis ako bude reagovat...hej, to mas pravdu ze stoja viacej, ale tak mala by si aspon vynimocny prsten...ale potom skor obrucky takto rieste ako aj my:-)

janulienocka2

Steffanie vidíš, dobrá inšpirácia. To by ma ani nenapadlo takáto možnosť. Ale nebude to moc blbé keď si ju ešte aj sama navrhnem a jemu poviem len že nech mi to zaplatí? Čo ja viem:/ Ach:( Ale skúsim mu to spomenúť, čo mi na to povie. Len to potom stojí viacej peňazí, koľko ste platili za také obrúčky?

steffanie99

Janka a keby si si ho sama navrhla a on by ho iba zaplatil?...ci takto to az nechces?...lebo my sme to tak spravili...dala som si na mieru vyrobit aj zasnubny prsten a potom v tom istom zlatnictve sme si dali aj obrucky vyrobit na mieru...nebanujem aj ked nas to vyslo viacej ale nase obrucky su vynimocne;-) :-)

janulienocka2

Terezzka aj sa snažím. Stále mu ukazujem aké sa mi páčia prstene a aký by som chcela ale stále mám takú obavu, že mi nebude vedieť nájsť a že kúpi iný, on je fakt taký flegmoš:/. Vyhliadla som si v jednom zlatníctve úplne krásny, do toho som sa priam zaľúbila, len stojí trošku viacej. Ten som mu ešte neukázala. Ale asi ho zoberiem do tej predajne a nech mi ho baraj kúpi aj predo mnou a bude vybavené :D

terezzka

Janka my sme to tak spravili ze ja som mojmu drahemu stale ukazovala prstene ktore sa mi pacia a uz na neho som nechala ktory mi vyberie..a musim povedat ze sa trafil, vybral mi ten, ktory sa mi snad najviac pacil..mozes to skusit aj tak, ked sa bojis ze by ti zle vybral..ved internetovych stranok so zasnubnymi prstenami je kopu..tak nenapadne mu ich podsuvaj :D :D

Bubliii

My sme boli normálne spolu :) poskúšali sme, vybrali vzor.. na ňom boli samotné zásnuby, to som mala ako prekvapenie :) a nemyslím si, že je trápne, ke´d to snúbenci robia spolu, my sme napr aj spolu vyberali šaty na svadbu a takéto veci..

janulienocka2

Dani veď toho istého sa bojím aj ja. Ako vidím na mojom drahom že by už veľmi chcel, len ja mu stále hovorím, že veď nevie ani aký mám široký prst ani nič. Na druhej strane som ale asi divná, lebo by som chcela aj prekvapko. Lenže tieto dve veci nejako spojiť asi nedokážem:/ Ach, už ma to normálne unavuje:/ On zase tvrdil, že by mi chcel dať na mieru vyrobiť a podľa mojich požiadaviek. Tak neviem, neviem ako to dopadne nakoniec