Dobry deň, mam 20 rokov dve operácie brucha za sebou a zbytočne. Dvakrát ma otvárali nic nezistili a bolesť pretrvava stále. Bolesť mam na pravej strane brucha pri pupku ked som s tym prvýkrát prisla na pohotovosť otvorili ma s tym ze je to slepe crevo, slepe crevo bolo v poriadku ale aj tak my ho vybrali bolest trochu ustúpila ale nie na dlho prisla som na pohotovosť pred rokom s tou istou bolesťou drzali ma v nemocnici tyzden chodila som po vysetreniach nic mi nezistili bolest stale pretrvala a stale horsie vo februári tohto roku ma operovali zase otvorili ma no zase nic nenasli a.boleat pretrvava stale mam 7 mesiacov po druhej operacii a bolesti sa vracaju čo raz horsie. Prosim vas ak ste niekto zazili niečo take alebo mate podobné bolesti ozvite sa mi prosim budem vam vďačná.
Bolesť brucha na pravej strane pri pupku
Ja to mám tiež, myslím si že môže ísť aj o syndróm drazdivosti hrubého čreva. Pobolieva ma to, tiež som nevedela či to nieje slepak ale vždy to nejak prešlo a zatiaľ to nebolo tak intenzívne aby som musela vyhľadať lekársku pomoc. Je dosť smutné, že naši lekári ťa dvakrát otvárali a zbytočne. Naši lekari - šuflikari. Skôr si človek zistí sám diagnózu ako oni dôležití sa.drzia niečoho čo vôbec nemusí byť tá správna dg
Tomu sa hovorí šťastie. Moja dcéra má podobný problém. Absolvovala desiatky vyšetrení, schudla 10 kg, ale nikto jej neverí. Pomaly ju lekári vyhlasujú za chypochondra. Diagnostiku v zdravotníctve máme na Slovensku takmer nulovú. Ešte si pamätáme prípad bývalého prezidenta Šustra. Keby ho boli naďalej liečili vo vojenskej nemocnici v BA, bol by už viac ako 15 rokov mŕtvy. Vďaka tomu, že rodina sa neuspokojila s tvrdenia mi lekárov v BA, a že mala prostriedky na Innsbruckú nemocnicu v Rakúsku, dnes sa p. Šuster teší dobrému zdraviu.
geonpp.
Bývalý prezident Rudolf Schuster (81) spomína na to, ako mu pred 15 rokmi rakúski lekári zachránili život.
Tomu sa hovorí šťastie. Moja dcéra má podobný problém. Absolvovala desiatky vyšetrení, schudla 10 kg, ale nikto jej neverí. Pomaly ju lekári vyhlasujú za chypochondra. Diagnostiku v zdravotníctve máme na Slovensku takmer nulovú. Ešte si pamätáme prípad bývalého prezidenta Šustra. Keby ho boli naďalej liečili vo vojenskej nemocnici v BA, bol by už viac ako 15 rokov mŕtvy. Vďaka tomu, že rodina sa neuspokojila s tvrdenia mi lekárov v BA, a že mala prostriedky na Innsbruckú nemocnicu v Rakúsku, dnes sa p. Šuster teší dobrému zdraviu.
geonpp.
Bývalý prezident Rudolf Schuster (81) spomína na to, ako mu pred 15 rokmi rakúski lekári zachránili život.
Ahoj.. Mala som to pred siedmimi rokmi... Hned vedla pupku na pravo neskutocna bolest.ale len pri pohyboch ako by sval. Ale potom ma to uz tak bolelo ze ani z postele som nemohla vstat. Isli ma operovat s tym ze teda to bude slepak a chvalabohu ma operovali laparoskopicky kde vdaka kamierky nasli ze sa mi zapalila blana aprilepila na crevo a to sposobovalo tu bolest... Lekar ktory ma operoval ze mam stastie ze ma operovali laparoskopicky a nerozrezali ma lebo keby ma rozrezali volnym okom by si tu blanu nalepenu na creve nevsimli.