Hladám kamarátku s ktorou by som si mohla písať cez facebook . Či už o osobných veciach ,zálubách alebo o teológii , psychológii a iných veciach. Na veku mi nezáleží . Cítim sa osamelá .
Hladám kamarátku na písanie si cez fb
Ahojte,ak má niekto záujem o priateľstvo budem rada , pokojne píšte md.altais@gmail.com
teším sa ☺
,,tieň seba,, daj sem svoje foto....
Mam 17 píšte ak chcete :)
henrietajunkova@gmail.com
Ahojte. Aj ja hľadám niekoho na pokec a bežných veciach v živote. :) . Môj mail je Hedmegovas@gmail.com
Ahojte
ahojky, poznam to velmi velmi dobre co pises - ozvi sa mi prosim ta na moj mail
zuzikaa8@gmail.com
Prečo nechodíš nikam s bytu?
Ahoj, ja si tiež hľadám kamarátku s ktorou by som si rada popísala, ozvi sa mi saria5650@gmail.com
Aloha :) pozdrav z Kokosovích ostrovov sa k vám na vlnách dobrej nálady nesie a spolu s ním aj flaštička v ktorej je ukrytá správička nesúca môj email, ktorý je chrisdelarger@gmail.com :) budem rád ak sa nejaká dobrá duša je jedno akého pohlavia ozve a prehodí pár slov, rád spoznám hocikoho a aby som nevypisoval litánie tak vám len poprajem pekný zvyšok dňa a poteším sa každému psaníčku :) PS: nebojte sa nehryziem PSS: krátka charakteristika aby ste si nemysleli, že som psychický prípad, ktorí ušiel z blázninca takže som mladý jednou nohou už v hrobe 21 ročný, doštukaný, pokreslený, strapatý "šašo", kus hamblivý,nesmelý ale všetko sa snažím brať zo srandy a z humorom no nebojte sa viem byť aj vážny ale len výnimočne tak sviatkovo !:)
odporucam uverejnovat mailove adresy vo formate blabla(zavinac)blabla.com koli spamu.