Hladám kamarátku s ktorou by som si mohla písať cez facebook . Či už o osobných veciach ,zálubách alebo o teológii , psychológii a iných veciach. Na veku mi nezáleží . Cítim sa osamelá .
Hladám kamarátku na písanie si cez fb
Ahoj.Rada by som ta spoznala blizsie.Mozes mi napisat fb,popripade mail nas seba?
Ak chces mozes aj so mnou sa porozpravat
Ahoj, som chlapec ale môžme kľudne popísať ak chceš, zanechaj kontakt,email,faceebook..to je jedno:)
lebo skoro nikam nechodím z bytu . Ani do školy , chodím len na skúšky na polroku
A prečo nie?
v mojom prípade si ju nemôžem hladať naživo :(
Zaujimave, myslela som si, ze ked sa ludia citia osamelo a chyba im niekto na rozhovor, budu si hladat kamaratku ci kamarata tak nazivo, aby sa mohli tak naozaj stretnut a porozpravat.Ziaden virtualny rozhovor nenahradi taky naozajstny rozhovor nazivo. Ten virualny je pre mna prilis plochy, chyba mu rozmer. Okrem toho ked sa ti nepaci, vypnes a odides. Stretnutie nazivo to je aj obraz, aj zvuk, aj emocie, aj vona, vidim ako ten druhy vyzera ako reaguje, ako sa smeje alebo mraci, vidim priamo ci je to moja krvna skupina alebo len poza a prazdne reci
Nie nie som chalan :D . Myslela som že je to zrejmá z toho že som napísala ´´mohla ´´ a nie mohol
Si ma nepochopila ja som mala na mysli že čo náhodou ty nie si chalan