Smola v zivote

Príspevok v téme: Smola v zivote
moli34

vsade kde sa pohnem mam smolu,vsade ,uz my z toho sbe a bojim sa odist z domu,velmi ma to nici,stavam sa voci vsetkym agesivna,lebo ma to trapi,ze preco prave je.to je taka smola ze vsetko co urobim a malo by to ucite vyjst na stopercent tak sa to pokazi.napiklad idem k doktorke ,po dlhom hladani ma niekto zobral ,lebo nik nebol ochotny ma zobrat aj ked mam na to pravo.cela stastna ze som u nej bola a dala my lieky a ze mam prist za mesiac,tak mesiac ubehol ako voda,skusim tam zavolat ze teda pridem vtedy a vtedy..a ona ze si mam najst niekoho ineho lebo doktorka odisla z fin.dovodov..domna palava ,stres,to by som nebola ja,ze to takto dopadne,tesila som sa zbytocne a takeho situacie su na denno dennom poriadku,ludia ja fakt uz nemozem ,niesom hlupa,viem ze neprehanam.lebo toto by vadilo kazdemu,stale smola smola a smola.co mam robit?co?alebo poviem este jeden pribeh bola som tiez objednana u doktorky a ona ma nezobrala lebo som si zevraj pomylila datum a ze ma nemozem zobrat a v cakarni iba 4 ludia,pekne ..chcem si kupit hent a akurat to tam neni.idem do doktorka a akurat ti povie ze mam zly den ,ze nikdy tolko ludi nemaju ze akurat dnes maju vela..ludia co my na toto poviete?velmi vela by som vedela rozpravat ale to jedine sukromnejsie..naozaj kto nezazije -neuveri.predstavte si ze vas nieco bavi,chcete nieco robyt a vas brzdi smola ,je to hrozny pocit,stale ma to brzdi!je to na porazenie,na infarkt!stale ked nieco chcem urobyt tak to nevichadza!!!stale!nechcem sa stazovat ale uz aj obycajne mlieko v obchode si nemozem kupit!myslite ze mam porobene?ja si mysllim ze ano,lebo toto co sa my deje nikto nechce uverit,nemam robotu lebo hento tamto..som v bludnom kruhu a stale smola smloa,akokeby niekto nechcem aby som sa mala dobre a mala v zivote stastie,lebo vie ze by som vela dokazala!bojujem,ale neviem ako to mam zlomit !chcem zit ale nie takto ze ma to stale prenasleduje ,na kazdom kroku co urobim!viem ze nie vsetko je vzdy ruzove,uvedomujem si to ,ale toto co sa mne robi ,to uz hanici z neuveritelnostou,fantaziou,alebo ako by som to nazvala,fakt neuveritelne!nikto my nechce pomoct nikto s tymto a hlavne neviem ako si ja mam s tym sama pomoct..kiezby niekto existoval a vedel ma pohopit..nebeiem sa priliz vazne,viem ze to co sa deje je fakt uz moc naozaj..neviem sa pohnut do zivota!stale ma to prenasleduje ako taky slizky had!

Filip TT

to nevrav sebe, to nie je forma psychohygieny, to nie je na to, aby ťa to ukludnilo, to je uzdravenie vzťahu medzi Tebou a Životom.

moli34

to som skusala x krat si vraviet ,len proste ta to nepusti ked to uz zachadza moc daleko,uz to nemozem vydrazt.aj priatelov stracam ,rodinu kvoli tomuto!strasne silne to je a neda sa to prekonat,neda a keby dalo tak asi infarkt dostanem!hovorim o pocite co citim ked nechcem nieco urobyt lebo sa bojjim..kvoli smole a odmietnuti atd..je to tazke !

moli34

to som skusala x krat si vraviet ,len proste ta to nepusti ked to uz zachadza moc daleko,uz to nemozem vydrazt.aj priatelov stracam ,rodinu kvoli tomuto!strasne silne to je a neda sa to prekonat,neda a keby dalo tak asi infarkt dostanem!hovorim o pocite co citim ked nechcem nieco urobyt lebo sa bojjim..kvoli smole a odmietnuti atd..je to tazke !

Filip TT

... a uz pochybujes ze budes mat stastie a niekto ti poradi.

Dnes máš šťastný deň - ja ti poradím:

1) Nepochybuj dopredu ale povedz si len "neviem či mi niekto poradi". Lebo tak to naozaj je - ty nevieš či ti niekto poradí.

2) Zmeň hodnotenie úrovne svojej smoly. Všetky tie príklady čo si uviedla nie sú žiadna tragédia, sú to len bežné komplikácie. Mám kamaráta a toho prenasleduje iná smola, sú to pecky za tisíce eur (napr. počas búrky mu vyhoreli v dome všetky pripojené eletrospotrebiče) alebo úrazy, s ktorými leží týždne v nemocnici, aj teraz práve s jedným leží.

3) Tomuto síce možno neuveríš, ale toto je pravidlo, ktoré mám odskúšané sám na sebe - keď sa ti stane smola poďakuj za ňu Životu a pochváľ Ho, že je dobrý a že mu aj tak dôveruješ. Toto robí doslova zázraky.

moli34

clovek sa uz boj sam seba aby nieco neuskodil druhemu z tej smoly fakt a to je na tom to najhorsie.muky vo vlastnom tele ..neviem ako sa tej pliagi zbavit!poradte niekto prosim vás.ale pochybujem ze budem mat stastie ze my niekto poradi,ako vzdy..

droopy

Zažívam niečo podobné, naozaj až neuveriteľna smola má sprevádza. Premýšľam či si to nenahovaram a nechcem sa zbytočne ľutovať ale uz si to všimlo aj okolie. Hlavne keď sa o nieco snažím tak sa veci vždy skomplikuju ze to ani nie je možne, či uz ide o maličkosti alebo podstatnejšie veci. Tiež som rozmýšľala či v tom nie je nejake porobenie alebo co, a ako to budem riešiť. Ak ste niekto niečo podobné zažili prosím poraďte ako to zvládnuť.