Ahojte. Liečim sa z anorexie-teda pokúšam sa o to. Ale vždy ma to drží tak jeden-dva dni,a to deň kontroli u psychiatričky a niekedy deň po tom.Ona ma vždy tak namotivuje že vidím šancu vyliečiť sa,a že viem prečo mám pribrať a že to ide. Lenže potom ma to vždy prejde,som v starých kolajách,vyhýbam sa jedlu ,bojím sa že pribem a nevidím zmysel v priberaní a jedení,zas tie hnusné stavy,neprekonávam hlas v mojej hlave. Lenže,teraz som dostala poslednú možnosť do kontroly so sebou niečo urobiť,trošku pribrať a začať normálnejšie jesť a jesť lieky- inak Hospitalizácia,čo ja nechcem. Preto to skúšam tu,nenájde sa nejaká dobrá duša,dievča,ktoré má tiež anorexiu a chce sa vyliečiť a chcelo by si každý deň písať,podporovať sa v liečbe atď.? Veľmi by mi to pomohlo a myslím že aj jemu. Ide do toho niekto? A poprípade viete mi niekto odporučiť ako prekonať ten strach? Do nemocnice fakt ísť nechcem a antidepresíva už beriem. Ďakujem.
Anorexia - podpora
Terka-Tak to gratulujem,dúfam že už budeš len šťastná. Ja sa stále z veľa vecami neviem zmieriť.Napíšem ti určite! A ku knižke-ďakujem za doporučenie,zajtra sa pôjdem spýtať do Martinusu,rada si ju prečítam.
Ahoj, viem aké je to ťažké. Ja som z toho vonku len veľmi veľmi krátko a nie som si istá, či sa to nevráti ale teraz sa cítim perfektne. Trvalo to možno aj rok, kým som sa naučila vážiť si sama seba, kašľať na reči a názory ostatných (ohľadom čohokoľvek). Veľmi mi pomohla kniha od H. Papežové - Začarovaný kruh anorexie bulimie a cesty ven. Ak by si si chcela občas pokecať alebo podporiť: terezahoffmanova1@seznam.cz